Автор: amaranth
Дата: 17-04-12 12:32
Аз тъкмо завършвам курса в НАТФИЗ, но не съм особено доволен. Да, научих някои неща, но за 2 семестъра (и 800 лв.) наученото е твърде малко. За това време трябваше да ни кажат и покажат повече, да имаме повече практика и пр. По-добре е от нищо, но е показателно, че курсът ни оредя с може би 30% след първия семестър - хората решиха, че е загуба на време и пари. Жалко :(
Но в едно нещо от НАТФИЗ наистина се справиха успешно - да ни демонстрират нехайството си, неорганизираността си, незаинтересоваността си, меркантилността си... Много ни претупаха, много... И програмата е пълен blur, даже и преподавателите не я знаят и нас ни питат какво трябва да правим и колко време (!!!).
А иначе преподавателите знаят и могат, само дето някои са хипер разхвърляни в преподаването, повтарят разни неща, не знаят докъде сме стигнали с предишните преподаватели от курса... Не всички са така, но за повечето важи.
Правейки си равносметката, май е по-добре човек сам да се учи - в Интернет наистина има много материали, включително обяснения, клипове и пр. Но пък хубавото на НАТФИЗ са хората, с които се запознаваш там - тях няма да ги срещнеш в нета, а мен много си ме кефят колегите и те бяха една от причините да продължа с курса и през втория семестър
Успех с избора
|
|