Автор: chaynik
Дата: 27-08-11 22:33
За съжаление се заформи една типична форумска дискусия (а дори не е петъчна). Засега спамът е само около 50%, но може да се подобри (т. е. увеличи). Ще избягвам да отговарям често, за да не я бутам излишно, но сега ще отговоря накуп.
=> atrifonov
ФФ е идеалния вариант. Може би няма да дам 4000 за такъв, освен ако не е единствения начин. Ако турбосапунерката нямаше толкова шум, нямаше да търся друго.
=> dream_catcher
Имам си лентов с жило, дори 80-200 към него. Имам си ч/б лаборатория и съм прекарал доста време в нея (не знам за теб - в профила ти няма данни дори за фотоапарата ти). Иначе, ако не знаеш, при лентата има зърно от високо ISO, което е подобен проблем.
=> bobihot
Предпочитам нов. Доскоро смятах Канон за върха на сладоледа (може би под влияние на единия администратор). Сега вече се колебая. Все пак благодаря за мнението.
=> ludiakolio
Благодаря за първия отговор по същество. Някои смятат, че NIKON D7000 не е по-лош...
Все пак си мислех, че ISO-то е добре да почва от 80 (може би при CMOS е трудно).
=> bordon
Честно казано, мнението ти ме изненада. Винаги съм смятал, че или се местят лещите, или сензора (ако не е жироскопно стабилизиран целия фотоапарат). Освен това загряването винаги води до шум - чиста физика.
=> дидибаев
Въпросът е как да се снабдя с апарат, не с талант. За таланта след това ще питам отделно
=> asahi
Е от теб най-малко го очаквах, но явно няма петъчна тема, или не съм те хванал в настроение. Иначе - добре е да е черен, че не съм чистник
|
|