Автор: exile
Дата: 30-01-10 22:54
"Автор: Magnifico
Дата: 30-01-10 21:50
exilе, абе веднъж бях на ръба да си купя МАК, но като разбрах, че примерно после ще имам проблеми с файлове които ползвам на него и после трябва да ползвам на Windows - основен пример Word-овски документи.
Не знам честно казано, изключително много искам МАК, наистина ми харесва, но ми е абсолютно непонятно как ще ползвам WORD-a примерно.
Ти изглежда ползваш МАК. Кажи ми как се оправяш? Кажи ми какви са недостатъците и предимствата?
Веднъж бях в iStyle на Раковска, и там открито ми заявиха, че е по-добре да си взема ПС с Windows "
Човече, има целия майкрософт офис пакет за мак.
Последният ти проблем са уърдовски документи.
Някой грешно те е информирал
Ако почна да ти се обяснявам тук ще навлязът едни гениЙ, едни мозъци, ще се почне поредната мак-антимак тема и положението накратко ще се наака.
Няма смисъл.
Бтв, досега винаги съм работил главно на уйн, а се занимавам единствено и само с 2д графика , дали фотография или някакъв дизайн - все тая. Просто нивото е друго, а новите аймакове са просто... Вчера си инсталирах служебния - тази машина ако си и затъмнил екрана можеш да си помислиш, че е изключена - не издава никакъв звук.
И чакай пак да преговорим - хем теб те кефят маковете, хем тва като цена и като възможности и изсквания те устройва, хем още се чудиш - я се вземи в ръце и купувай един аймак А щом от iStyle търговците са те върнали - говори малко кофти за уменията им да продават...
Публикацията е редактирана (30-01-10 22:57)
|
|