Автор: Dobromir_Kalenikov
Дата: 21-02-17 21:17
Фалирането е извън въпроса - ще се преструктурират, ще оптимизират производството си, няма да се налага да се заделя скоро за втори път сериозен ресурс за изплащане на възнаграждения при пенсиониране, може да бастисат някои модели, които така или иначе са излишни - ще изплуват от трудното положение. Въпросът е, че ако не променят нещо, няма да могат да догонят пазарния дял на Canon, което е тъпо, при положение, че не предлагат по-лоша гама продукти. Аз споделих къде виждам част от проблема, но от сектата веднага рипнаха. Здраве да е, явно цивилизованата дискусия е сложно нещо.
Едит: това, което не взех предвид, е курсът на йената сега и при обявяването на предишната версия - старата излиза на 2399 $, но поскъпването на йената от края на 2009 до октомври 2016 (пускането на новия 70-200) е 1.12 пъти. 2400$ * 1.12 = 2688$ сега. Разликата е в рамките на ~110$ до 2,799$, което си е аслЪ нормално. Tough luck за хората, купуващи по-скъпо йената в днешно време. Някой можеше да ми обърне внимание на това, вместо да ми обяснява за focus breathing-а на старата версия и за това колко съм проЗД, че не пазарувам от плодзеленчука.
Публикацията е редактирана (21-02-17 21:51)
|
|