Автор: prozium
Дата: 13-09-16 22:42
@don_kolev, никъде никой не наричам глупак :) Ако някой се познава в нарочно преувеличеното и осмяно поведение, което съм описал, има повод да се замисли. Но не вярвам такъв да е случаят, интелигентни хора сме тук :) Аз просто изтъквам неща, които виждам като проблеми на дадена технология. Не съм епъл хейтър, напротив - отдавам им нужната почит и разбирам колко важни са били за пътя, които пц-тата извървяха до домовете ни и в джобовете ни :) Тенденциите и да са били ясни, то именно маркетингови и технологични гении са допринесли да се случат нещата.
За дисплейте - до скоро и аз не виждах смисъл от големи резолюции, докато не се наложи да убивам малко време със samsung galaxy s6 edge plus ( ебаси дългото измислено име ) и 60fps qhd Interstellar. Разлика имаше. А отделно за VR разликата е доста голяма между по-високите и ниските резолюции. Но за сега епъл май не развиват VR, така че не е интересно ( шегичка ) :)
Излезнаха antutu бенчмарковете на 7-цата и са доста добри почти 180к, което го прави най-производителният телефон за момента! Честито на печелившите още веднъж! Детронира Oneplus 3 със 140к . Но само да вметна, че цената на oneplus 3 е 400eur, на iphone 7 plus е 800 :) Кефът ценя няма обаче!
Хайде давайте още снимки, за да видим дали ще захвърляме апаратите :)
|
|