Автор: MixMike
Дата: 08-10-15 15:36
Говорим за технологии и нов продукт, заслужава ли си тази играчка, какво има вътре, наистина ли е такъв крайъгълен камък с технологиите вложени вътре...и кво...nyamago/nyamame/tuklie/nikoinegoepital започва:
АЗ, МЕН, СЪМ, АЗ, МЕН, СЪМ, сина ми, брат ми, зъболекаря ми, леля ми, стринка ми, колите ми, парите ми, жените ми, богатството, фотоапаратите, професионалисти, професионалисти, професионалисти, професионалисти, специалисти, продуценти, дизайнери, директори, икономика, бизнес, дипломи, заплати, щати, космос, планети.
Съответно...за опонента - нищо не разбира, не знае, не видял, не разбрал, чукчи, магьосници...
Половин страница мнение и единствената мисъл в него - да се обиди опонента! Единствено първото ти мнение е по темата.
И понеже цялата работа тръгна прекалено на криво
...приятелю, ти единствен в цялата тема започна да обясняваш как топките ти, и тези на брат ти, че и на сина ти (сигурно и на зъболекаря), тежат по едно кило всяка, и другите хора във форума трябва единствено да благоговеят под хвалбите ти.
Повярвай - както става обикновено, никой не може да те изложи по-качествено, отколкото самия ти го направи!
|
|