Награждаване конкурс "Нощен живот" 2014

Конкурсът на тема "Нощен живот", организиран от Фото Форум и Olympus BG, се проведе в периода 07.04-05.07.2014 г. на два етапа.
Целта на конкурса бе да бъдат показани интересни моменти, ситуации, сцени и т.н. от живота около нас в тъмната част на денонощието.
 
В първия етап всеки имаше възможност да публикува снимки по темата в специална конкурсна галерия. След гласуване на потребителите бяха определени 5 победители  (с най-висок рейтинг от три снимки) , на които се предоставиха фотоапарати Olympus OM-D M10 с комплект обективи.
Тези петима победители са:
 
С предоставените им фотоапарати те трябваше да осъществят своеобразен дуел по темата за период от 10 дни. Всеки един от тях участва с по 10 кадъра, като от тези финални 50 снимки бяха подложени на гласуване във Фото Форум и от тях бяха избрани следните победители:
 
Първо място и фотоапарат Olympus E-M10 печели : Калоян Богданов, bogdanov
 
 
 
Основен негов конкурент и второ място с награда професионална раница Olympus - Калин Костов, Kalynsky :
 
Kalynsky получава и специална награда от Olympus за цялата си серия от 10 кадъра, заснета при реални нощни условия - комплект фотоаксесоари на марката.
 
 
 
 
Професионални раници от Olympus получават и 
 
 
Заб. К.Евтимов не успя да реализира снимките си във втори етап поради лични причини, но това не отменя наградата му, като участник класирал се във втори етап.
 
Блаодарим на всички включили се!