Награждаване конкурс "Пробуждане"

Заповядайте на 08.10.2018 г. от 18:30 ч. в градината пред НДК на официалното откриване на изложбата към фотоконкурса "Пробуждане".
 
Probuzhdane
 
 
Конкурсът "Пробуждане", организиран от Фото Форум, Dynaphos и Manfrotto, се проведе в периода 15.03.2018 г. - 15.06.2018 г. на няколко етапа, като целта му е да се покажат различните гледни точки свързани с темата. Пробуждане може да има във всяка тема или сфера, в мислите, в чувствата или на възприятията. Пробуждането може да е буквално или абстрактно. То може да е на природата, на обществото, на идеите или на емоциите. 
Изложбата към конкурса може да видите от 8 до 22.10.2018 г. в градинката на НДК, пред мемориалните плочи на Първи и Шести пехотен полк (от страната на бул. Патриарх Евтимий). 

Журито в състав Любомир Сергеев, Христо Кабадаев - от екипа на Dynaphos, и Александър Петров - от екипа на Фото Форум, награди с:
 
 
Първа награда
 
Второ място: Тодор Русинов - Rusinov и зимната му снимката на куче в контражур, направена на Витоша. 
 
Втора награда
 
Трето място:  Краси Петров - apollo и снимката  "Пролет. Родопа планина"
 
Втора награда
 

Тук можете да видите и награждаването на победителите: 

 
Журито реши освен трите награди за първо, второ и трето място, да връчи специална награда на една от снимките. Фотографията е на Ивайло Киряков, а снимката - "Do you think Im hot?":
 
Do you think Im hot?

 

Наградата е ваучер на стойност 200 лв. продукти Dynaphos и Manfrotto, който беше връчен на победителя на специално място - с.Тънково, от където е и Ивайло Киряков. 
 
 
Можете да видите трите етапни награди тук, а цялата галерия със снимки тук.