Представяне на годишния принт албум на Фото Форум "Black&White & Color"

Фото Форум има удоволствието да ви покани на премиерата на луксозната ни фотографска книга за 2018 г. "Black&White & Color"

 

 

Фотографски Албум 2018 г. - Black&White &Color - корица

Ще се съберем в една изключително приятна обстановка с тераса и градина, за да представим първия ни печатен годишен албум "Black&White & Color". Ще поканим някои от авторите представени в него да разкажат за своите фотографии или концепции. Ще се почерпим с чаша вино и ще започнем продажбата на албума.

Албумът може да поръчате от тук »

Когато стартирахме идеята решихме темата на албума да е всеобхватна. По този начин да имат възможност да попаднат в него разнообразни кадри, обединявани от качествена визия. Към кадрите добавихме кратка история от авторите, както и техническа информация за настройките на камерата при заснемането и използвано оветление или аксесоари. Целта ни е тази книга да има и образователен характер. Освен че носи красотата на една завършила година искаме да помогнем и в развитието на бъдещи таланти-фотографи.

Изкуство е да можем да раздвижим въображението си и да направим кадри, които да вдъхновяват другите около нас. Удоволствието за всеки един фотограф е по-голямо, когато види своите кадри нe просто на екрана на компютъра си, а и отпечатани качествено на хартия. Фотографията има нужда от тяло и такова намери в албума "Black&White & Color". Положихме изключително много желание, грижи, старание и средства в процеса на работата и използвахме съвременни технологии за печат, за да постигнем фотографско качество на отпечатъка.

Десет автора, чиито снимки са включени в албума, ще получат по един албум подарък. Те ще бъдат избрани на лотариен принцип по време на представянето.

Aлбуми ще бъдат дарени и оставени на ключови места свързани с култура, като библиотеки, университетски библиотеки и центрове за култура, и фотография. Списък с местата ще публикуваме във Фото Форум.

Информация за събитието:
Дата: 7 юни 2018 г.
Час: 18:30 ч.
Място: Културен център "Къщата на София"
Адрес: гр.София, кв. Лозенец, ул." Миджур" №12

Последвайте профила ни в Instagram , там ще публикуваме някои от фотографиите заедно с текстовете предоставени от авторите.

Техническа информация за албума:

  • стохастичен растер на печата
  • 200 фотографии
  • 132 автора
  • двуезичен - български и английски
  • кратка информация от фотографите за всяка фотография
  • дебела луксозна ламинирана корица
  • лимитиран тираж от 700 бр.
  • размер - 28х24 см.
  • хартия 170 г. хромова мат

В албума бяха публикувани кадри публикувани в сайта през календарната 2017 г.

Цена на албума 69,90 лв. (авторите със снимки в албума ползват преференциална цена)
Албумът може да бъде закупен на място по време на събитието, както и след събитието поръчан онлайн през сайта www.photo-forum.net, купен от офиса ни или поръчан през наши партньори.

Очакваме ви на събитието, както и с ваши снимки в следващия ни годишен албум!

За контакти с нас използвайте публикуваните на сайта имейл адреси и телефони.

 

Фотографски Албум 2018 г. - Black&White &Color - страници 22-23

 

Фотографски Албум 2018 г. - Black&White &Color - страници 62-63

 

Фотографски Албум 2018 г. - Black&White &Color - страници 84-85