Black&White&Color - Печатен Албум 2018

Фотографски Албум 2018 г. - Black&White &Color - корица

Искаш ли твоя снимка да бъде отпечатана в годишния ни албум с най-добрите фотографии за 2018 г.?

 

Радостни сме да ви съобщим, че започваме работа по издаването на луксозната ни годишна фотографска книга за 2018 г.
За заглавие на албума избрахме заглавието "Black&White&Color", защото черно-бялото е модерно и изглежда стилно, но светът около нас има и цвят.

Това е първият ни албум и затова решихме темата да е всеобхватна. По този начин ще имат възможност да попаднат разнообразни кадри, обединявани от качествена визия. Към кадрите ще бъде добавена кратка история от авторите и техническа информация за настройките на камерата при заснемането им. Целта ни е тази книга да има и образователен характер. Освен че носи красотата на 2018 г. ще помогне и в развитието на бъдещи фотографи.

Изкуство е да раздвижим въображението си и да направим кадри, които да вдъхновяват другите около нас.

Удоволствието за един фотограф е по-голямо, когато види своята снимка нe просто на екрана на компютъра си, а в първото годишно специално издание на Фото Форум. Фотографията има нужда от тяло и такова ще намери в албума за 2018 г.

Публикуването в това издание се счита за привилегия и висока оценка. Има нещо много специално да държиш в ръцете си един луксозен албум с най-добрите фотографии, в който да откриеш и своята снимка.

Албумът ще бъде отпечатан със стохастичен растер – висококачествен печат, в малък лимитиран тираж от 500 копия през януари 2018 г.  Всички книжни тела ще са номерирани, за да бъдат колекционерски.

В албума могат да попаднат снимки, качени в периода от началото до края на 2017 г.

Характеристики:

  • лимитирано издание – 500 копия
  • отпечатък с висококачествен стохастичен растер
  • корица - твърда
  • страници - 200 бр.
  • хартия за страниците - 170 гр. мат
  • размери: 200х270 mm

Десет автора, чиито снимки бъдат включени в албума, ще получат по един албум подарък. Те ще бъдат избрани на лотариен принцип на специално събитие организирано от Фото Форум.

Aлбуми ще бъдат дарени и оставени на ключови места свързани с култура, като библиотеки, университетски библиотеки и центрове за култура и фотография.

Албумът ще може да бъде закупен онлайн от www.photo-forum.net или на място в офиса ни в София.

Предварителни заявки ще могат да се правят по-късно през годината.

Остани в историята, като твоя снимка попадне в албума, за който всички ще говорят.

Това няма да бъде просто албум, това ще е АЛБУМЪТ на 2018 г.!

Нека направим заедно тази книга запомняща се!


* За да участвате е необходимо, когато качвате вашата/вашите снимки да отбелязвате, че сте съгласни да участват в Албума.
* Авторът се съгласява, че снимка, която бъде публикувана в албума не може да бъде премахната от галериите на Фото Форум.

* За снимките ще може да се гласува според общите правила и условия на Фото Форум, но избора на снимки, които ще попаднат в Албума няма да е само по този критерии.
* В албума ще могат да участват и вече качени, от началото на годината кадри, като за целта екипът на Фото Форум ще се свърже със съответните автори.
* Автори, които имат снимки в Албума ще могат да закупят 1 бр. от него на преференциална цена.