ФОТО БАЗАР - Архив



 

Тези секции ще бъдат активни за качване до 20.11.2012 г. и след това ще останат единствено за архив.

Фото базар - цифрова техника



Фото базар - аналогова техника


Фото базар - аксесоари


Фото базар - видео техника


Базар - GSM техника


Базар - Компютри и Лаптопи
 

 

ВАЖНО! Прочетете правилата! Обяви, които не са в съответвие с правилата или не са в подходящата секция ще бъдат изтривани!

Общи правила за ползване на секция "базар"



1. Секция "базар" е част от Фото Форум. За нея важат всички правила на Фото Форум.

2. Секция "базар" служи за продажба на лична употребявана техника. Потребителите, продаващи личната си техника в базар не дължат комисионна на сайта.

3. В секция "базар" не могат да бъдат публикувани обяви от търговци и вносители, продаващи нова техника. Подобни обяви ще бъдат изтривани, а авторите им предупреждавани и след повторно нарушение, деактивирани. Продажбата на такава техника се осъществява чрез реклама на определените за тази цел места в сайта. Там могат да рекламират единствено юридически лица със собствен магазин за техника (възможно е да бъде и виртуален - онлайн).

4. Всяка обява в сайта трябва да съдържа ясен текст с описание на продавания продукт и координати за връзка със собственика. Обяви, които не съдържат описание на продукта и координати за връзка ще бъдат изтривани от администратора.

5. В секция "базар" съществуват 6 основни форума - "продажби на цифрова техника" , "продажби на аналогова техника", "аксесоари", "GSM-и" , "Видео техника" и "Компютри и лаптопи". В "продажби на цифрова техника" могат да бъдат публикувани само обяви за цифрови фотоапарати и обективи специално разработени или оптимизирани за цифрови фотоапарати. В "продажби на аналогова техника" трябва да бъдат публикувани всички обяви за филмови фотоапарати, обективи разработени за филмови фотоапарати, както и фотоувеличители, вани, корекс дози, диапроектори, филми и т.н. В "аксесоари" трябва да бъдат публикувани всички обяви за продажба на аксесоари - стативи, чанти, светкавици, памети,  филтри, адаптери, конвертори, преходници, батерии, грипове, зарядни и т.н. В категория "GSM-и"  трябва да бъдат публикувани обяви свързани с мобилни телефони. В категория "Компютри и лаптопи"  трябва да бъдат публикувани обяви свързани с  преносими и стационарни компютри, периферия, принтери, записвачки, фотобанки и всякакви компютърни компоненти. При несъответсвие на обявата, тя ще бъде изтрита администратора на сайта.

6. Недопустим е спамът под чужди обяви. Недопустими са обидите и циничните коментари. Администраторът ще изтрива цинични коментари и спам само след сигнал от автора на обявата на администраторския имейл.

7. Доказано некоректни продавачи ще бъдат отстранявани от сайта, след сигнали на ощетени потребители.

8. Нежелателно е пускането повече от три обяви наведнъж и/или избутването на своите стари обяви на първа страница. При злоупотреба администраторите ще спират възможността за писане и ще изтриват обявите.

9. Отговорност за съдържанието на обявите носят единствено потребителите, които ги пускат. Фото Форум не носи отговорност за некоректни и провалени сделки извършени от потребители на сайта.

 

Екипът на Фото Форум ви пожелава успешни продажби в секция "базар" !