Непозната Мурсия

дата 06.12.2018 г.  |  автор Рафи Марукян - fotorafi  | 

В туристическа Испания има курорти, които са малко познати на българския турист. Такава е малката провинция Мурсия. За разлика от гигантите,този морски курорт няма огромни хотелски комплекси. Главно са къщи и апартаменти за спокойно почиващи семейства от цял свят. Няма ги шумните дискотеки, казина, тълпите шумни туристи. Сезонът е доста дълъг от май до края на октомври. Дълги, пясъчни плажове, добра инфра структура и всичко удобства за почиващите и спокойно прекарване на ваканцията. Живописният полуостров дълъг 22 километра и широк 800 до 1000 метра,Ла Манга дел Менор е наричан "Рай между две морета". Има какво да се види и по малките, живописни градчета Мурсия, Картахена....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страници:  1

Коментари    
За да оставите коментар трябва да минете през Вход.
  • 200 грама секс

    От Emil Danailov


    Реших да го направя по обяд. Тогава клиентите са малко, зяпачите също, а пазачите още разсеяни. И момичетата щяха да са заели местата си съвсем скоро, нямаше да са уморени и нервни.
  • Минималистичната София

    От


    Една отворена фото-серия за меланхоличната монотонност на големия град. Серия, търсеща абсурдната визуална връзка между човеци и места съществуващи в бетон и отчужденост.

    Линии. Ритъм. Контра-пункт.