Summer Chaos Festival

Summer Chaos Festival в Бургас

дата 21.06.2015 г.  |  автор Tani Kostadinov - mediac  | 

Знаменити хардрок и метъл групи пристигнаха в Бургас, за да участват на възродения Summer Chaos Festival на 16 юни 2015 г. Арена на събитието стана стадион "Лазур", събрал хиляди почитатели на тежката музика.

Българите The Pomorians подгряха достойно чуждестранните гости, след което незабравимото за феновете на този вид музика шоу започна.

Първи на сцената се качиха Biohazard. Бандата от Бруклин разтърси стадиона с мощен хеви метъл. Американците показаха доста подскоци на сцената, а фронтменът им отиде при публиката и стъпил на рамото на един и прикрепян от други, засвири на своята китара. 

След бурното начало малко по-мелодично подхванаха финландците Amorphis. Повечето им парчета започваха с интродукция на клавишните, която траеше около 30 секунди, след което коса развяваше вокалистът им, което беше знак и за по-твърдото продължение.

Третият чуждестранен участник - Papa Roach, повдигна тонуса на публиката на максимална степен. Фронтменът Джейкъби Шадикс показа завидна енергия на сцената и глас, за който много негови колеги могат да му завидят. Той накара публиката дълго да скандира името на тяхната група и я подготви за кулминацията на вечерта.

А кулминацията се казваше Godsmack. Минутки след 21,30 часа Съли Ерна изведе бандата си с мощ, равняваща се на 1000 конски сили. Именно с песента, носеща такова заглавие ("1000hp"), стартира първото участие на Godsmack на българска земя. Феновете изпаднаха в екстаз, девойки скандираха името на Ерна, а той се раздаде докрай.

Здрав рок, метъл и хардкор пънк разтърсиха стадион „Лазур“ в Бургас. Вихрушката от тежки звуци връхлетя спортното съоръжение по време на дългоочаквания от много меломани Summer Chaos Festival. - See more at: http://burgas.topnovini.bg/node/613335#sthash.EZm4we3A.dpuf
Страници:  1

Коментари    
sherbit
22-06-2015 19:56

Току що разбрах че съм хеви метъл, от 20 години харесвам Biohazard.
-0 +0
mediac
22-06-2015 21:02

Така ги определят в Уикипедията, и то не българската: https://en.wikipedia.org/wiki/Biohazard_%28band%29
-0 +1
sherbit
22-06-2015 21:03

Щом там го казват значи е така. Готин репортаж.
-0 +0
realnoncho
22-06-2015 21:19

Хубав фото-разказ, браво!
-0 +1
kcoool
24-06-2015 00:21

Страхотен разказ, но бих предпочел с повече снимки към него.
-0 +0
h_bio
24-06-2015 12:00

Страхотни снимки! За текста не бих си позволил да дам оценка. Благодаря за споделянето!
-0 +0
За да оставите коментар трябва да минете през Вход.
 • Сицилия

  От Рафи Марукян


  Сицилианците казват: "Ние не сме италианци". И това е така, защото на острова са били:древните гърци,финикийци, римляни, византийци, нормани, маври, испанци, французи...
  Безспорно, организирана екскурзия с група и гид си имат предимства. Но за фотограф, който иска да снима повече, да търси интересни и нестандартни обекти, сам да обикаля и снима, екскурзия с група не е подходящо. В това пътуване изпробвах за първи път и ползвах новия ми сладур, "FUJIFILM-X-20.Много съм доволен от новата ми безогледалка. Лек, удобен за снимане и манипулации. На места снимането беше забранено, не даваха сицилианците никакви обяснения защо. А да вдигнеш Nikon D-90 с китовия 18-105 или 70-210, звукът на снимащия затвор веднага те издава и те изхвърлят като мръсно коте. A с безогледалката , провесена на шията снимаш, няма звук от затвора и никой не разбира, че снимаш. Но си има и неудобствата: на силно слънце трудно се вижда кадъра на екрана, оптическият визьор покрива 80-85% от снимания кадър, не могат да се преценят добре вертикалите и хоризонталите в кадъра...
 • Антарктика - Една страст водеща до пристрастяване!

  От marine fox


  Антарктика ( Antarctic ) - Едно уникално място, което всеки заслужава да види!