Продава:

Sony a450

Статус: Изтекла | Град: Хасково | От: geobg 
Видяно: 815 | Последно: 2020-07-10 09:24:31
Цена: 140.00 лв. История на цената

Отлично състояние, без следи от употреба. Комплект с обектив, зарядно, батерия.
Апарата работи с обикновени SD карти памет.

Спецификации:
https://www.sony.bg/electronics/support/a-mount-body-dslr-a400-series/dslr-a450/specifications

Производител: Sony
Модел: DSLR-A450

Чувствителността на настройките е достъпна

Усетете плавните, богати на детайли изображения, направени с бърз, точен автофокус и високоскоростно непрекъснато снимане, за да не се изпусне момента. Лесното, интуитивно действие осигурява неограничени креативни опции, които са достъпни за всички.

Всичко е в детайлите

CMOS сензорът с висока разделителна способност гарантира изпълнени с детайли снимки с превъзходен контраст и разкошни цветове. Технологията Exmor(TM) премахва шума, докато сигналите се преобразуват в цифрови. Резултатът ? Безупречно красиви изображения.

Определено по-добър екран

Clear Photo LCD екранът ви предлага блестящи цветове и детайлност, докато кадрирате и предглеждате снимките си. Екранът има и противоотразяващо покритие за повишаване на контраста на открито или при ярка светлина, когато цветовете и детайлите на екрана често


Чувствайте се добре и водете шоуто

Свържете фотоапарата със своя телевизор BRAVIA и след това управлявайте функциите за възпроизвеждане без усилие с помощта на дистанционното управление на телевизора BRAVIA. Така че не е нужно да ставате от любимия фотьойл, за да се насладите на удивителното HD

Невероятни реакции на заснемане

Уловете бързо променящото се действие или променящото се изражение на обекта с непрекъсната серия изображения. Режимът за приоритизиране на скоростта заснема при изумителната скорост от 7 кадъра в секунда.


Допълнения:

2019-12-28 14:45:32

Остана един брой, но с проблем, за ремонт или части. Затова цената е намалена от 280 на 140 - реално за зарядно, оригинална батерия и обектив, тялото е подарък.


Фото базар - цифрова техника

Артикули към обява


  • Фотоапарат Sony a450

    Статус: Изтекла | Състояние: Отлично
    Цена: 280.00 лв. История на цената

    Отлично състояние, без следи от употреба. Комплект с обектив, зарядно, батерия.
    Снимки: