Продава:

Canon TS-E 24mm f/3.5L Tilt-Shift

Статус: Продадена | Град: София | От: strballer 
Видяно: 301 | Последно: 2019-08-23 17:35:26
Цена: 700.00 лв. История на цената

Здравейте,
продавам обектив Canon TS-E 24mm f/3.5L Tilt-Shift
Обективът е ползван и има следи от употреба. Технически е в безупречно състояние. Има малки драскотинки по предната леща, но нищо сериозно и не се отразяват на картината. Има кривина в ринга за филтри, но не пречи на използването му. Предната капачка седи здраво и е възможно да се сложи филтър - не се навива докрай, но хваща добре.
Незаменим инструмент за снимане на архитектура и интериор. Перфектен също така за пейзажи, продуктова фотография и креативни кадри със замазване чрез изместване на фокусната равнина с тилт функцията. Ако не сте запознати как функционират Тилт-Шифт обективите, може да изгледате този клип :

https://www.youtube.com/watch?v=0HRYlJUwzYA

Цена : 700лв, крайна без коментар!

Купуван е от Англия преди година за 400 паунда, но предпочитам да го продам по-бързо, тъй като ще купувам втората версия, затова и цената е толкова ниска.

Намира се в град София. Не желая да изпращам с куриер, така че единственият вариант е да се срещнем лично. Често пътувам до Стара Загора, а и до други места из България, така че мога да го занеса и до другаде.


Фото базар - цифрова техника

Артикули към обява


  • Обектив Canon TS-E 24mm f/3.5L Tilt-Shift

    Статус: Продадена | Състояние: Добро | Служебна снимка
    Цена: 700.00 лв. История на цената

    Здравейте, продавам обектив Canon TS-E 24mm f/3.5L Tilt-Shift Обективът е ползван и има следи от употреба. Технически е в безупречно състояние. Има малки драскотинки по предната леща, но нищо сериозно и не се отразяват на картината. Има кривина в ринга за филтри, но не пречи на използването му. Предната капачка седи здраво и е възможно да се сложи филтър - не се навива докрай, но хваща добре. Незаменим инструмент за снимане на архитектура и интериор. Перфектен също така за пейзажи, продуктова фотография и креативни кадри със замазване чрез изместване на фокусната равнина с тилт функцията. Ако не сте запознати как функционират Тилт-Шифт обективите, може да изгледате този клип : https://www.youtube.com/watch?v=0HRYlJUwzYA