Продава:

Tamron AF 16-300/3,5-6,3 Di II PZD VC Macro - Nikon

Статус: Продадена | Град: Варна | От: koev 
Видяно: 376 | Последно: 2018-06-18 17:22:06
Цена: 630.00 лв. История на цената

Продавам универсален ултразуум обектив за Nikon в отлично състояние с остатъчна гаранция. Комплект с кутия, сенник и капачки.
Модел Tamron AF 16-300/3,5-6,3 Di II PZD VC Macro.Пиезо драйв мотор за бързо фокусиране и оптична стабилизация за резки снимки.Един обектив за всичко с 18-кратен зуум .Отличен външен вид и функционалност.
Актуална цена във фотомагазините 1199 лева.


1 . Разширяване на обхвата. С увеличеното минимално фокусно разстояние – 16 mm до 300 mm. този обектив осигурява мащабиране приблизително 18.8Х. Създаден е в отговор на потребителското търсене да има универсален обектив с по-широко ъгълни възможности.
2 . Надеждно качество на изображението с един универсален обектив .Конструкцията на обектива е от 16 елемента в 12 групи. включва два елемента LD (Low Dispersion), три формовани асферични елемента, един хибриден асферичен елемент , един XR (висок коефициент на пречупване) елемент и един елемент UXR ( ултра висок коефициент на пречупване). Всички елементи са изработени от висококачествено оптично стъкло. Използването на набор от специализирани стъклени елементи в дизайна, допринася за създаването на този обектив като компактен и лек, колкото е възможно , като същевременно минимизират аберациите и като резултат се получава най-високо качество на изображението. В допълнение се използва усъвършенствано анти-рефлексно покритие. Прилагането на BBAR ( Broad -Band Anti – Reflection ) покритие за потискане отражения върху повърхностите на елементите на обектива, намалява нежеланите светлинни петна и ореоли. Това дава ясни, отчетливи и високо контрастни изображения.
3 . Използва се нов подход за създаването на ултра компактен обектив.
4 . Минималната фокусна дистанция е само 0.39 метра по целия диапазон на действие, това предлага добри възможности за макро фотография .
5 . PZD ( Piezo диск ) за по-бърз и тих автоматичен фокус. Позволява както автоматичен, така и ръчен фокус по едно и също време.
6 . VC – оптична стабилизация (моделите за Sony са без оптична стабилизация)
7 . Заоблените ламели на диафрагмата улесняват постигането на приятен дефокус в задният план
8 . Влагоустойчива конструкция за снимки на открито


Изпращам с Еконт за сметка на купувача с опция за тест и преглед.


Фото базар - цифрова техника

Артикули към обява