Автор: daylightbg
Дата: 25-01-12 11:04
От всички приказки тук най-много ми хареса това, което се каза за руските сайтове. Този форум е много популярен, защото хората искат да се сдобият с техника и да се научат как да я употребяват. От тук аз си закупих страхотен Olympus E520 обективи към него, лещи, табло за експозиции, а сега съм на път и телефон да си взема, защото си загубих моя и камера търся. Това което ми липсва е реално да намеря достатъчно обяснения и помощ как реално да мога да направя оригинални и красиви неща. Всеки може да влезне и да закупи професионална техника, но от нас зависи дали ще се подкрепяме така че не само да мислим за "оцеляването", а и за умножаването на доброто, красотата, взаимопомощта.
Кога най-после ще осъзнаем, че с малко добро отношение и загриженост можем да променим света на някого, може да направим голямо добро, а спечелвайки приятел, печелим и най-голямото съкровище, което не може да се закупи с пари. Цялата техника не струва нищо в сравнение със скъпоценните моменти, които тя е предназначена да запазва. Ако тези моменти бъдат поляти със студена вода от безразличието и егоизма на всички, то тогава и живота би изгубил вкуса си...
|
|