Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Базар - Компютри и Лаптопи
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Fujitsu-Siemens AMILO Pro V2045 --> 499 lv.
Автор: opepi   
Дата:   05-01-12 02:41

батерия - 2 часа
лицензен Windows XP SP3
2GB RAM
Intel Centrino 1.73 GHz
15,4 TFT 1200x800
1394
SD slot
DVD +-RW

без чанта, 199 лв.

тел за контакти: 0890180971
 Re: Fujitsu-Siemens AMILO Pro V2045 --> 349 lv.
Дата:   06-01-12 15:56

ъп!

Публикацията е редактирана (21-01-12 21:43)
Дата:   09-01-12 12:52

Спрян временно от продажба до 20 Януари!

Публикацията е редактирана (21-01-12 21:44)
Дата:   19-01-12 02:43

Лаптопа работи като слънце. Новите са над 1000 лева.

Публикацията е редактирана (21-01-12 21:44)
Дата:   24-01-12 00:32

ъп!
Автор: Stoimen_82   
Дата:   27-01-12 09:23

ДОСТА НЕСЕРИОЗЕН, ВНИМАВАЙТЕ С НЕГО, ПРИЯТЕЛ СИ УГОВОРИ СРЕЩА С НЕГО В СОФИЯ, ЗАЩОТО ПЪРВОНАЧАЛНО ЦЕНАТА БЕШЕ 200ЛВ, СРЕЩАТА БЕШЕ УГОВОРЕНА ЗА СЛЕД ДВА ДЕНА, А ПРЕЗ ТЕЗИ ДВА ДЕНА ПРОДАВАЧА Е РЕШИЛ, ЧЕ НЯМА ДА ГО ПРОДАВА НА ЦЕНА 200ЛВ, А НА ЦЕНА ОТ 350ЛВ, ЗАЩОТО РАБОТЕЛ/СВЕТИ/ КАТО СЛЪНЦЕТО, ОБИКНОВЕНО ИЗБЯГВАМ ДА ПИША КОМЕНТАРИ, НО СЛЕД КАТО ВИДЯХ, ЧЕ ЦЕНАТА Е СМЕНЕНА И РАЗБРАХ ЗАЩО ПРОДАВАЧА НЕ Е ОТИШЪЛ НА СРЕЩАТАТА В ПОСЛЕДНИЯ МОМЕНТ...[smilie9] [smilie18]

Съжалявам, но трябва да напиша този негативен коментар, за да знаят останалите.

Публикацията е редактирана (04-02-12 14:04)
Дата:   27-01-12 13:05

Ето че за първи път в този форум чета една ЧИСТА ЛЪЖА. Не е имало уговорена среща на която не съм отишъл. Имаше уговорена среща която КУПУВАЧЪТ отмени в последния момент. А цената е редно да определя ПРОДАВАЧЪТ доколкото знам.
Автор: david59   
Дата:   27-01-12 16:19

Въобще не се занимавайте с този opepi [smilie9] Пиша Ви това,не за да участвам в писането,а за да Ви предпазя от човек,който има увреждане на левия лоб на мозъка,,Без повече коментар-прочетете това и си правете извода!

opepi кур за бедните!
david59 Имаш някаква грешка бе ,,богат,,!
opepi не съм богат, и аз съм от бедните :(
david59 Колега не зная каква е причината да ми пишете този израз,,кур за бедните!,,след като аз не съм Ви нагрубил по никакъв начин!Мисля,че не е редно така!Лека!
opepi оп-лала хоп-лала, кур навлезе ти в гъзя!

съвсем незная причината да ви пиша тези неща, колега. предполагам тя е свързана с частично увреждане на придният ляв лоб на моя мозък или иначе казано на зверски нестандартното ми чувство за хумор. моля, не се обиждайте, нямам лоши или задни чувства и желания към вас.

Така,че внимателно с повредените мозъци!!![smilie23] [smilie4]

Дата:   04-02-12 14:53

Здравейте. Интересува ме обявата за Fujitsu-Siemens AMILO Pro V2045
Ако може да изпратите снимки или да опишете състоянието му.
С какъв обем е хард диска и може ли да се направи коментар на цената?
Благодаря предварително! Изтрий съобщението!
opepi Харда е 60ГБ, сътоянието е прилично, цената е доста добра също.
Hakera_sl Ако го изпратите за Ваша сметка съм съгласен.
Валентин Дичев
0898/42 ХХХХ
офис на Еконт, до поискване, {за да е по-ефтино)
С опция тествай преди да платиш.
opepi Не мога да го пратя, пътуване до София ще трябва. Изтрий съобщението!
Hakera_sl В такъв случай да ви срещна с един приятел за да осъществите сделката?
Hakera_sl 0885xxxxxx Христина К.....ва. Свържете се с момичето и ще се разберете.
opepi Добре, ще се обадя в понеделник. В събота и неделя няма да мога.
Hakera_sl Здравей.
Какво се получи с лаптопа. Ако се продава след 20 Януари се свържете с Христина и ако е наред тя ще го вземе
opepi Блокирай този потребител за лични съобщения и коментари за твои снимки! Случва се това че най-евтините нови лаптопи струват 500 лева. Ако продам моя за 199 лева, ще трябва да доплатя още 300 без да имам някакво съществено подобрение. Даже новия може да е по-бавен от стария защото ще е нетбук. Не съм сигурен дали си струва, трябва ми време да си помисля. Освен това със стария лаптоп имам оригинален Уиндоус, новите идват без операционна система. Изтрий съобщението!
Hakera_sl Блокирай този потребител за лични съобщения и коментари за твои снимки! Уиндоуса не ми е необходим. Колкото до разликата в скороста най вероятно новия ще бъде по-бърз понеже процесора му ще е по-ново поколение с нови инструкции и дори тактовата честото да е по-ниска ще се справя по лесно с задачите. Както си прецените. На мен ми трябва за сестра ми която има малки деца и не и се инвестира в нов и съответно по-скъп лаптоп. Ако не съм взел до края на месеца може да се чуем и доуточним.

КОЙ ЛЪЖЕ СЕГА, А? ЛЪЖЕЦ СИ ТИ И ТО НЕ ЗА ТОВА, ЧЕ СИ ПРЕЦЕНИЛ, ЧЕ ЦЕНАТА Е НИСКА, А ЗА ТОВА, ЧЕ ОБЕЩАВАШ НЕЩО И НЕ ДЪРЖИШ НА ДУМАТА СИ, КОЯТО НЕ ЗНАЧИ НИЩО СЕГА ВЕЧЕ. КОЛЕГАТА С КОЙТО СТЕ СИ ПИСАЛИ Е МОЙ ПРИЯТЕЛ, ТОЙ АНГАЖИРА ЕДНО МОМИЧЕ ОТ СОФИЯ СЪС ЗАДАЧАТА...
ПО-ЛОШО Е, ЧЕ ПИШЕШ, ЧЕ ВСИЧКО ТОВА БИЛО ЛЪЖА, Е СЕГА КАКВО Е?

Е, КАКВО СЕ СЛУЧИ? КОЙ НЕ СЕ ОБАДИ И ЗАЩО? ПОНЕ ПИШИ КАТО МЪЖ, АКО СИ МЪЖ ДЕ, ЧЕ СИ СЕ ОТКАЗАЛ, ЗАРАДИ ЦЕНАТА И СЕ ОБАДИ ДА ПРЕДУПРЕДИШ, КАКТО Е РЕДНО, ЩОМ СИ СЕ УГОВОРИЛ С НЯКОЙ, АКО ВЪОБЩЕ ЗНАЕШ, ЧЕ ТАКА Е РЕДНО ИЛИ СИ ПОЕМИ НЕГАТИВИТЕ КАТО МЪЖ( А МОЖЕ И ДА СИ ЖЕНА).

СЕГА ВЕЧЕ И НА МЕН МОЖЕШ ДА МИ ПИШЕШ ОБИДИ И ДА МЕ БЛОКИРАШ, СЛЕД КОЕТО ВЕЧЕ НЯМА ДА СИ ЛЪЖЕЦ И ЩЕ СПИШ СПОКОЙНО.

ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ПИША, ЗАЩОТО МИ СТИГАТ 20 МИНУТИ ИЗГУБЕНИ ОТ ЖИВОТА, ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО ТЕБ!

ПОЗДРАВИ!

ЗАПОВЯДАЙТЕ НА СЛЪНЧЕВАТА ЦЕНА, САМО СЕГА ОТ 199 НА 349ЛВ!
Дата:   07-02-12 21:46

Много го обичам този форум, не може да се скучае в него нито за миг :)

Stoimen_82, david59 и Hakera_sl никога не са били страна по сделка касаеща моя лаптоп. Уговорената среща беше със съвсем друг пич, който обаче я отмени в писмена форма 8 часа преди тя да се състои.

Цената на една вещ е променлива величина. Например цената срещу която в момента съм готов да се разделя с моя лаптоп е точно 500 лева :)
 Re: Fujitsu-Siemens AMILO Pro V2045 --> 499 lv.
Дата:   08-02-12 16:47

Май,предният ти ляв лоб на мозъка ти се размърда!След един ден ще има нова цена-слънце! [smilie10]

Дата:   08-02-12 22:31

Е, ако някой даде 550 лева няма да се откажа от тях в това време на кинтокризие :) Проблемът е че след това ще трябва да похарча 1000 най-малко за нов лаптоп. Май по-добре да си карам със стария.
Дата:   09-02-12 16:08

550?
Дата:   09-02-12 16:43

Ето новото съчинение на безмозъчко изпратено ми днес на Лични [smilie18]

opepi с гол мъж на тебе пак ти ебе, за хуй мечтае жално ти дуп'е!

Поет та дрънка!

Внимавайте когато купувате от този човек!Какъвто е продавеца,такава ще е и стоката/лаптопа/![smilie23]

Дата:   09-02-12 22:35

А сигурно си съчинявам написаното от теб и Валентин Дичев, на него просто не му се занимава, но тъй като сме в България, а аз не искам да живея в такава България и пиша по тази тема, защото е до болка позната...

Както и да е, бъди жив и здрав, и когато се уговаряш с някой си спазвай уговорките, защото Hakera беше страна в уговорката, иначе няма от къде да взема този диалог. А може би съм писател.

Успех с още по-слънчевата цена! И дано скоро да си оправиш отношението към хората, защото ще е добре за хората в този форум и другите, които още не са си имали работа с теб. То си личи по писанията...

Поздрави!
Автор: DenisVelev   
Дата:   09-02-12 23:00

Защо се занимавате? Нека бъде една дълга и самотна тема!

[beer] [beer] [beer]

Публикацията е редактирана (09-02-12 23:01)
 Re: Fujitsu-Siemens AMILO Pro V2045 --> 599 lv.
Дата:   13-02-12 02:07

Виждам, набира скорост моята тема. Пичове, предлагам да закръглим цената на 600 лева. Някак по-добре ми стои :) Ако ли пък ви се виждат много, може да го дам на някой приятел БЕЗПЛАТНО :)

Публикацията е редактирана (13-02-12 02:15)
Дата:   24-02-12 00:53

Хм, станни неща получавам напоследък като лични съобщения. Направо съм отвратен...

david59 написа:

iskash li dup'e ti
negur da ebe
iskash li bratochka
da te g'uzqt muje

'ela mi bratochka
u nashio kraj
da vidish bratochka
gol samuraj

nadurvil ogromen
huj kato mech
dup'e ti shte cepne
mlad hubavec

negur otgore
shte te kove
pri nas e pulno
s potentni muje

tuk tebe seki
shte osemeni
nadup'i se bratochka
nedej me sram'i!

:)
Автор: smoothjazz   
Дата:   24-02-12 01:36

Това е някаква шега май...на тая кочина повече от 220 лв не могат да и се вземат , и то ако е с читава батеиря. [smile]
Дата:   24-02-12 21:35

Понеже Безмозъчко го блокирах на лични и не му пиша,глупчото реши да пише глупости и да ги представи за мои!Но ГЛУПЕНДЪРА пак се издъни-в смисъл,че аз никога не пиша на МАЙМУНИЦА,винаги пиша на нашата БЪЛГАРСКА КИРИЛИЦА! ГЛУПЧО,знаеш ли какво е КИРИЛИЦА???И,ГАНЬО-орери си мисли,че като пише безмозъчни изречения и ние му повдигаме темата,ще продаде лаптопчето си!Няма безмозъчко,няма!най-добре отиди на почивка в Раднево!Ако не си чувал за този град-разпитай!Бай-бай,Бай Ганьо![smilie23] [smilie10] [smilie9]

Дата:   24-02-12 23:55

Обичам го този форум :)

499 лева е лаптопчето и не е "кочина" !!
Автор: smoothjazz   
Дата:   25-02-12 01:16

През 2004-та нямаше да използвам подобна дума :) А и цената май е от тогава [smilie5]
Дата:   25-02-12 11:09

opepi има нещо сбъркано в теб, от всичките ти излияния предполагам че имаш проблем с жена си или си хомосексуалист!
Айде по сериозно това е културен ФОРУМ!
[beer]
Дата:   01-03-12 13:23

Абе хора, вижте какво ми е пратил оня ненормалник david59!
david59 - престани веднага, не знаех че си такъв педерунгел!

iskash iskash li o pepi
da te 'ebat grozni romi
iskash iskash li o pepi
edur batko da te goni

hubavo da te naguzi
u dup'e ti kur da vkara
zaslujavash ti o pepi
star ebach da te prekara!

Дата:   01-03-12 13:36

Пости един screenshot, така никой няма да ти повярва!
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна

Авторът е затворил собствената си тема.