Автор: Stoimen_82
Дата: 04-02-12 14:53
Здравейте. Интересува ме обявата за Fujitsu-Siemens AMILO Pro V2045
Ако може да изпратите снимки или да опишете състоянието му.
С какъв обем е хард диска и може ли да се направи коментар на цената?
Благодаря предварително! Изтрий съобщението!
opepi Харда е 60ГБ, сътоянието е прилично, цената е доста добра също.
Hakera_sl Ако го изпратите за Ваша сметка съм съгласен.
Валентин Дичев
0898/42 ХХХХ
офис на Еконт, до поискване, {за да е по-ефтино)
С опция тествай преди да платиш.
opepi Не мога да го пратя, пътуване до София ще трябва. Изтрий съобщението!
Hakera_sl В такъв случай да ви срещна с един приятел за да осъществите сделката?
Hakera_sl 0885xxxxxx Христина К.....ва. Свържете се с момичето и ще се разберете.
opepi Добре, ще се обадя в понеделник. В събота и неделя няма да мога.
Hakera_sl Здравей.
Какво се получи с лаптопа. Ако се продава след 20 Януари се свържете с Христина и ако е наред тя ще го вземе
opepi Блокирай този потребител за лични съобщения и коментари за твои снимки! Случва се това че най-евтините нови лаптопи струват 500 лева. Ако продам моя за 199 лева, ще трябва да доплатя още 300 без да имам някакво съществено подобрение. Даже новия може да е по-бавен от стария защото ще е нетбук. Не съм сигурен дали си струва, трябва ми време да си помисля. Освен това със стария лаптоп имам оригинален Уиндоус, новите идват без операционна система. Изтрий съобщението!
Hakera_sl Блокирай този потребител за лични съобщения и коментари за твои снимки! Уиндоуса не ми е необходим. Колкото до разликата в скороста най вероятно новия ще бъде по-бърз понеже процесора му ще е по-ново поколение с нови инструкции и дори тактовата честото да е по-ниска ще се справя по лесно с задачите. Както си прецените. На мен ми трябва за сестра ми която има малки деца и не и се инвестира в нов и съответно по-скъп лаптоп. Ако не съм взел до края на месеца може да се чуем и доуточним.
КОЙ ЛЪЖЕ СЕГА, А? ЛЪЖЕЦ СИ ТИ И ТО НЕ ЗА ТОВА, ЧЕ СИ ПРЕЦЕНИЛ, ЧЕ ЦЕНАТА Е НИСКА, А ЗА ТОВА, ЧЕ ОБЕЩАВАШ НЕЩО И НЕ ДЪРЖИШ НА ДУМАТА СИ, КОЯТО НЕ ЗНАЧИ НИЩО СЕГА ВЕЧЕ. КОЛЕГАТА С КОЙТО СТЕ СИ ПИСАЛИ Е МОЙ ПРИЯТЕЛ, ТОЙ АНГАЖИРА ЕДНО МОМИЧЕ ОТ СОФИЯ СЪС ЗАДАЧАТА...
ПО-ЛОШО Е, ЧЕ ПИШЕШ, ЧЕ ВСИЧКО ТОВА БИЛО ЛЪЖА, Е СЕГА КАКВО Е?
Е, КАКВО СЕ СЛУЧИ? КОЙ НЕ СЕ ОБАДИ И ЗАЩО? ПОНЕ ПИШИ КАТО МЪЖ, АКО СИ МЪЖ ДЕ, ЧЕ СИ СЕ ОТКАЗАЛ, ЗАРАДИ ЦЕНАТА И СЕ ОБАДИ ДА ПРЕДУПРЕДИШ, КАКТО Е РЕДНО, ЩОМ СИ СЕ УГОВОРИЛ С НЯКОЙ, АКО ВЪОБЩЕ ЗНАЕШ, ЧЕ ТАКА Е РЕДНО ИЛИ СИ ПОЕМИ НЕГАТИВИТЕ КАТО МЪЖ( А МОЖЕ И ДА СИ ЖЕНА).
СЕГА ВЕЧЕ И НА МЕН МОЖЕШ ДА МИ ПИШЕШ ОБИДИ И ДА МЕ БЛОКИРАШ, СЛЕД КОЕТО ВЕЧЕ НЯМА ДА СИ ЛЪЖЕЦ И ЩЕ СПИШ СПОКОЙНО.
ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ПИША, ЗАЩОТО МИ СТИГАТ 20 МИНУТИ ИЗГУБЕНИ ОТ ЖИВОТА, ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО ТЕБ!
ПОЗДРАВИ!
ЗАПОВЯДАЙТЕ НА СЛЪНЧЕВАТА ЦЕНА, САМО СЕГА ОТ 199 НА 349ЛВ!
|
|