Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Имам Мобифони,дори и работещи някои. Те са:
2 броя Benefon Dragon -работещи около 20-тина минути на батерия. На външен вид супер запазени. Без зарядни. по 30 лева брйката
1 брой Benefon Sigma Gold- неработещ - 25 лева
1 брой Nokia 150. Работещ,без зарядно.Може би първия мобифон на Nokia (първия на общата снимка) Уникален,огромен модел- 100 лева
Айде като говорим за колекции,да добавя и два абсолютно работещи SIEMENS S10 и SIEMENS S10D Модели от 1998 г. Подробности и снимки в първи пост след момент
Ами колекционирам. Имам към 50 телефона. Не са много,но все са ми любими с нещо. Някои се поръчват отвън(повечето),за да са в такова състояние. Говоря за старите модели.На теб кое ти хареса?
7110-ката е няма такъв уникат. :)
Преди бях влюбен в него но не можех да си го позволя. Сега мога да си го позволя, но и аз като теб трябва да го държа на рафта...