Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Базар - GSM техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Продадена Nokia 8800 black edition за части + зарядно за 30лв.
Автор: Nikolcho555   
Дата:   12-10-11 19:08

Здравейте. Продавам Nokia 8800 black edition за части + зарядно.
От няколко месеца телефона ми прави номера - някои от бутоните понякога работят безпроблемно, друг път трябва да натискам по няколко пъти докато сработят, последните дни 2-3 пъти ми се изключва от само себе си, така че въпреки че и в момента работи и съм с него не мога да разчитам напълно и го продавам като " за части ". Не е очукан, има няколко обелвания на боята отстрани което е нормално, прави ми впечатление че май е доста замърсен отвътре, има доста прах и мръсотия по релсите на движещият механизъм. Ако има някои разбирач който може сам да си го почисти може и да изчезнат проблемите ако са от това. Батерията държи до два дни, това си е слабост на тези модели, както и слабият звук при говор. Ами това е, давам го за части, сигурен съм че повечето са в добро състояние. Към него има оригинално зарядно. От Кърджали съм, пращам го с Еконт за сметка на получателя, цената на всичко е 30лв.
 Re: Продавам Nokia 8800 black edition за части + зарядно за 30лв.
Автор: Galam   
Дата:   16-10-11 20:51

Обадимисе на 0885366204 Николай
 Re: Продавам Nokia 8800 black edition за части + зарядно за 30лв.
Автор: Nikolcho555   
Дата:   19-10-11 17:06

Нокиата е продадена.
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Тази тема е затворена