Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Party time
Автор: vasil.varbanov   
Дата:   17-09-08 00:24

12.09.2008

Едни приятели ми се обаждат в петък – "Айде да ходим на парти", викам "Къде?",
"Ами в Ескейп ще пуска Десин Масиело, не го знаем кой е...", викам "Аз го знам, май е добър".
"Ескейп не беше ли мутренско заведение", добавям, "Не бе, защо?",
"Ми там нали се стреляха Косьо Самоковеца и Малкия Маргин", "Ааа може, но сега не е така, ние скоро ходихме".
"Добре, да ходим тогава".

Отиваме към дванайсе, вход 20лв, добре ето, охраната - само на входа десетина яки момченца, вътре още десетина. Посетителите – средна възраст 20 (за тези, които не са си взели матурата по математика, това означава, че на всеки над 22 се пада по един под 18:) Стените светят в такта на музиката, направени са като ОГРОМНИ звукови индикатори (такива като на Winamp в горното ляво ъгълче), добро решение на дизайнера!

Обстановката е cool, Escape се пълни все повече и повече, момченцата с едни "модерни" прически тип Миро от Каризма, момиченцата и те по последна манекенска мода. Отивам до WC-то, викам си бързо ще мина, не братче, опашката пред мъжката толкова голяма, колкото пред женската, кипренето пред огледалата и на двете места едно и също. Някои от чакащите държаха свити на тръбичка двайсетолевки в ръцете си и влизаха по няколко в кабинка, не знам за какво са им, тоалетната е безплатна ?!
Както и да е, поне не мирише и водата се стеле като от малък светещ водопад.

Връщам се в епицентъра, излезли са вече танцьорките, на 50 см от носа ми танцува момиче с дълги копринени чорапи, завършващи на 10см от бикините...Те пък от своя страна са бели, с надпис Cool Beagle, завършват с червена дантелка. Погледите на всички са вперени в нея, включително и моя.

Измежду хората се промъква една колежка с Олимпус 510, обектива не го видях, блицът светва твърде за кратко. Сервитьорките сноват непрекъснато, всеки един от посетителите тук харчи на вечер повече, отколкото е пенсията на баба му, а общо оборотът на "Ескейп" за вечер сигурно е по-голям от бюджета на един среден кенийски град. Нищо, че кенийските пътища най-вероятно са по-добри от българските. Някой ако случайно не знае – българите сме най-големите купонджии в света, най-големите ебачи в света и втори по интелигентност в света след евреите:)

Иначе климатикът не работи, най-вероятно се пести от ток, към 3 часа вече става прекалено претъпкано и горещо, едвам се диша, флаерите, които са разпръснати из клуба, стават много търсена стока, с тях може да си правиш вятър.
Музиката, противно на очакванията ми (понеже съм си напатил от звезди, пускащи глупости) през повече от половината време ми хареса, доста дълбок хаус, на места наистина отнасящ, по едно време светлините загаснаха и се понесе семпъл от "Money" на Pink Floyd.
По някое време излизаме уж за малко на въздух, но решаваме да си тръгнем, все пак утре сме на Кирил Джайковски в Карлуково.

Отговори на това съобщение
 Re: Party time
Автор: tan4o   
Дата:   17-09-08 00:32

[smilie18] [smilie24]

Автор: Нели   
Дата:   17-09-08 00:56

Ако са ти се обадили на 12-ти, значи всичко това се е случило на 13-ти. Еми то затова [smilie5]

Автор: charm   
Дата:   17-09-08 01:02

Абе Васе, не пи много, рано си тръгна, ко сига си се разтъжил за Ескейп [smilie11] [ezik] [beer]
Забавлявайте се младите, аз на дискотека /или както там сега му се вика/ не съм ходила от има няма десетина години... сраааааааам [smilie8] а май и пак от срам не бих отишла.... че не ми е и мястото там де, с възрастта, дет обявяваш

хубав разказ, искам пак да те чета [smilie24]
съвсем сериозно! [smilie24]

Автор: ALBIREO   
Дата:   17-09-08 01:15

Хм... очаквах по-драматичен завършек на историята... [smilie8] [smilie5]

Автор: tan4o   
Дата:   17-09-08 01:25

Хубава си е историята!

Автор: kaiser.soze   
Дата:   17-09-08 01:29

[smilie5] [smilie24]

Автор: Jamess   
Дата:   18-09-08 08:55

Ти ли го писа, бе Балзак!?

[ezik]

[smilie18]

Ша ма умориш, начи!

[smilie18]

[smilie24]

Автор: tnt   
Дата:   18-09-08 09:01

къв Балзак ве! Поетичен е кат' един Юго [smilie5]

Автор: dtv   
Дата:   19-09-08 23:02

[smilie18] [smilie24]
поетично за клубната култура
пак да разкажеш, много добре ти се получава [smilie24] [smile]
мога да ги разкажа и аз едни...ама не е за разправяне [smilie5] [smilie18]

днес - Hernan Cattaneo - Yalta Club Grand Opening
Welcome home [smilie18]

за илюстрация, да не е безвучно
Hernan Cattaneo - Funky Deep n tribal
и още Hernan Cattaneo @ Hacienda 22-06-2007 с лошо качество звука

не се подвеждайте, не се дръжте на партита като тези от клипа, псевдо-парти-клубно е, не е на мода да се ръкопляска [smilie5]

Публикацията е редактирана (19-09-08 23:36)

Re:
Автор: Pulsar   
Дата:   20-09-08 03:07

vasil.varbanov/

не се казва "модерни прически"

казва се: "отпред късо, отзад модерно"

[beer] [beer] [beer] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [ezik] [ezik] [ezik]

Re:
Автор: lexx   
Дата:   20-09-08 06:18

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: Doriyan   
Дата:   20-09-08 06:36

Cattaneo просто смаза!!!
Това беше нереално парти!
Не знам дали е модерно или не, да се ръкопляска, но този човек просто го заслужи!

Re:
Автор: mixmike   
Дата:   20-09-08 10:36

не се казва "модерни прически"

казва се: "отпред късо, отзад модерно"

напротив, казва се "отпред - бизнес, отзад за купон"[smilie10] [smilie5]

Дата:   20-09-08 17:20

Doriyan, мдаа [smilie24] [smilie24] [smile]

имах предвид само друга стилистика и изразни средства за удоволствие, възхищение, уважение там
иначе, ако ти се иска от душа, ествествено, че можеш и да изръкопляскаш [smile]

п.п. [smilie18] абе не съм рекламния му агент, но хайде още нещо около Hernan Cattaneo

може да бъде слушан не само на живо, има свое радио-шоу Metrodance (Saturdays 22 to 24 hrs) www.metro951.com

Публикацията е редактирана (20-09-08 18:38)

Автор: vladomatev   
Дата:   20-09-08 18:06

Мери_е на яка деградация .....ма разказа е убав...

Дата:   20-09-08 18:09

vladomatev,
не повече от всякъде другаде
ти знаеш ли място, на което да не мирише на деградация? щото търся такова под дърво и камък [smilie5]

Публикацията е редактирана (20-09-08 18:26)

Автор: vasil.varbanov   
Дата:   21-09-08 14:00

Pulsar, mixmike [smilie18] [smilie18] [smilie18]
(ще трябва да редактирам първи пост)

Doriyan, свалих си няколко сета на Hernan Cattaneo. Разбива наистина! [smilie24]

Автор: dau   
Дата:   21-09-08 14:08

изпуснах го ернан за съжаление...

иначе като изключим фиешани и гъзета които отиват да се покажат си има хора които си ходят за музиката...
нормална клубна обстановка...

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.