Автор: navy
Дата: 09-08-08 12:23
Това е цитат от един фото блог на един човек
Прекланям се пред таланта ти. Не разбирам нищо от фотография, но мн. обичам природата до най-малките и детайли, а която от твоите снимки да погледна ми спира дъха и ми се иска да съм там в снимката и аз да изживея този вълшебен миг. Предполагам, че използваш определени техники за да подчертаеш определени детайли или да скриеш други, но каквото и да правиш, то знай че е вълшебно. Ти за мен си най-великия фотограф и се гордея че имам сънародник като теб. Още веднъж ПРЕКЛАНЯМ СЕ ПРЕД ТАЛАНТА ТИ и се надявам да прочетеш този коментар.
За разлика от коментиращия по горе, аз мога да кажа, че разбирам що годе от фотография, но напълно споделям думите му...
Гледал съм най различни сайтове на различни хора. Почти всеки е задълбал в някаква насока, характерен със стила си и подчертавайки неговото си...
Разликата с този човек е, че освен че снима наистина много добре (снима отскоро с 5Д ), но и изпитва голямо удоволствие да го споделя с другите.
Не толкова да се фука, колкото да го споделя. Думата споделя е най-точната... четейки коментарите и гледайки снимките.
Почти всички кадри са направени така, че показват хем майсторството на човека, хем най-красивата страна на Родината ни.
Ходил е къде ли не, из цяла българия, правил е преходи и е снимал и всичко това с добре написан текст го споделя с нас.
Адски се изкефих на няколко фотопътеписа
Това, което гледам в неговия сайт може да се каже, че ми е една такава малка мечта, да си обикалям Родината и да възприемам красотата и... не да додя ДА снимам, а да ходя да го усетя и запечатам в снимки.
Има една такава разлика, която се усеща между хора, които отиват на Доспат примерно ЗА ДА направят снимка, и самата снимка го показва...
А човека просто си умира да пътува и да прави морски, планински преходи, зиме и лете
Е дори гледам преди 4 дена е бил на Рибарица
Не знам дали е форумец... т.е. дали има профил тук и показва.
Не знам дали и ще кажа за кой иде реч...
Тази тема не я написах, за да покажа този човек... а да споделя нещо, което ми хареса
Не, че по съобразителните веднага няма да намерят кой е ...
|
|