Автор: navy
Дата: 08-08-08 11:45
Инсталирах си няколко шукарийки, туикове за оптимизация и т.н.
Камерата снима добре, не е като сапунерка дори, обаче за инфо къде си бил е екстра...
Качеството на ГПС-а ме впечатли наистина, горе на вилата в спалнята хващам към 8 спътника, нещо много странно, да, на 2-3 метра съм от прозореца но ... както и да е...
Гармин
Иго8
Сравнително точни са...
Не сме в Манхатън все пак
Сложих една кирийка, дето постоянно ми върти екрана в различните приложения зависи как държа телефона, е.... много удобно
Организацията на софта е амейзинг
В хда.девелоперс гледам много неща се пишат и правят за даймънда, сумати и хора са луднали по него и има софт бол
Основното му предимство пред другите устройства е, ЧЕ Е АДСКИ УДОБЕН, работата с него е интуитивна, без много да мислиш. С минимум движения си направил това, което ти трябва...
ИГО и Гармин вървят много бързо, учудващо бързо. Като пусна да сърфирам в нет-а на тази резолюция виждам всичко. Зуум-а е дори по удобен от на айфона. Леко движение по часовниковата на зоната, която искаш да се уголеми и си готов. Както и обратното.
Резолюцията му е по добра от на айфона
За този размер и тегло просто е постижение какво са направили с този телефон.
Изпипани са дори дребните детайли...
Стилуса се прибира много оригинално, като го бутнеш и магнит го вкарва навътре
Контраста му е великолепен, виждат се и най фините линики, в синхрон с черния му лъскав дизай е едно бижу в ръката ти
Все още нямам забележки по него... все още
|
|