Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Някой ходил ли е досега, знае ли обикновено от събота от колко до неделя до колко часа е събитието? Къде евентуално е най-добре да се отседне там наоколо? Изобщо като как протича това събитие, заслужава ли си човек да отиде?
Амче айде да ходим, то е дселдващата събота и неделя Ама да се върнем евентуално в понеделник? Че да мога да отида до мандрата в Смилян да си купя разни сиренца Ама на палатките аз не съм фен
ми обичам лукса, кво да се прави аз затова питам за програмата, че да знам дали евентуално няма да мога да прескоча в събота или неделя до мандрата в Смилян е много красиво! лично аз не бързам да се прибирам в 8 сутринта в понеделник може и в 8 вечерта Borisoff, ама аз вероятно ще тръгвам от Майнарево за Гела, защото там има фолк фестивал следващата седмица И затова питам в събота от колко започва?!
Бях там преди 4г,народ да ти види окото, интересно е,едни големи хора като се завият, трибагреници се веят, млади моми с блузки с трикольора, за момент почувстваш някаква положителна е-я.Гайдарите свирят, телевизиите снимат.Снимахме се уж случайно с кметицата, дето спря 2-та автобуса с англичани( лека и пръст), имаше един пееше силно родпоски песни, ама толкова беше глътнал джама, че не смееше да се пусне от един кол, скари с бири колкото искаш.