Автор: Essenov
Дата: 27-07-08 00:36
Прави ми впечатление от няколко дни насам много хора се възмущават из форума (за по-лесно), правителства свалят и други такива неща. А на природозащитните протести се събираме от 15 до 50 човека. Форумци (един-двама) рядко идват - да пощракат. Има и няколко които си ходят редовно, като бобихот и Яна, на която не знам ника. Във Варна знам, че аврамилска е активна.
Дори ми се случи съфорумка да ме срещне случайно на един протест и да ме пита "Ти кво правиш тука с учениците?"
Други хора пък като им кажа за предстоящ протест и ми викат "аз там с наркоманите не отивам".
На Банско вече му ебаха майката, по морето занете за кво става дума.. от легендарната ни природа скоро ще остане само легендата.
А полицията ходи да бие природозащитниците по улиците, след като приключат с протестирането, щот им е някак по-лесно да хванат един добродушен за дето свирил с гайда/тъпан на протеста и да отчетат няква дейност.
Медийте пък как се включват.. ум да ти зайде, все едно си бил на друго място, като прочетеш кво са писали. И не се научиха да правят разлика м/у еколози и хора на които им пука за природата, според тях само еколозите ходят на протести, най-вероятно защото им плащат (последното го вярват маса народ).
И тия дни, някак изведнъж стана патакламата, като ни го казаха отгоре, щот до сега не знаехме кво се случва в наща си държава.
А, да видим на следващите протести колко "дейци" ще има... всъщност утре има протест на Рила.
|
|