Автор: boni
Дата: 13-07-08 11:13
Тъма, омръзна ми от вечното ти интригантстване в тоя сайт. Преди няколко седмици блокирах Любоар да не може да ти пише ЛС, а ти си го разблокирала. Това мазохизъм ли е или просто ти е кеф да се лигавиш тука и да си правиш интрижки, пускайки разни теми? Аман от темите ти за Любоар и постоянното ти ръчкане. Едно време правеше същото и за Ксизор - дразнеше го неспирно под снимките му и на ЛС и след като го баннахме, взе да ревеш как много го обичаш и да го връщаме.
Писна ми от глупавите ти писания на ЛС и как админа бил приятел на Любоар и т.н. Всяко нещо си има граници.
ПИСНА МИ!
Написах ти следното:
1. Не познавам Любоар и никога не съм го виждал. Всякакви други предположения са долнопробни интриги.
2. Изтрих темата, както изтривам всякакви подобни тъпи теми.
3. Никой не се е оплакал от Любоар , че е обиден публично от него.
4. Бях блокирал Любоар да ти пише ЛС, а ти си го разблокирала. Това говори или за чист мазохизъм, или за желание за интриги.
5. Съжалявам искрено, че ти позволих да си направиш профил след като беше деактивирана от сайта за публикуване на чужди снимки. Съжалявам много , че се занимавах да ти възстановявам ника тьма, след като го бях деактивирал.
6. Не желая повече да контактувам с тебе по какъвто и да било начин. Не обичам хората, които интригантстват и лъжат.
Желая ти всичко добро.
Тьма, дори не вникваш какво съм ти писал.
Писах ти, че никой не се е оплакал на админската поща или ЛС до админ, че е обиден публично от Любоар. Ако постъпи такова основателно оплакване, Любоар ще бъде блокиран веднага.
ЛС са си ЛС. Личната кореспонденция не ни касае, независимо дали е на мейл, ЛС, по телефона и т.н.
И Тъма, наистина ми ВТРЪСНА от постоянното ти подклаждане на интриги в тоя сайт.
ВТРЪСНА ми и от глупости от сорта как си публикувала чужди снимки в знак на протест.
Самия факт, че си разблокирала Любоар и си му позвлолила да ти пише ЛС, а после ревеш тука е показателен.
|
|