Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 за присветкането.
Автор: BOINK   
Дата:   24-06-08 15:16

много ми е интересно дали светкате (два пъти) на колите в насрещното когато зад вас има катаджии. [smilie11]

Отговори на това съобщение
 Re: за присветкането.
Автор: ddimo   
Дата:   24-06-08 15:17

Не.

Автор: DidiAndreeva   
Дата:   24-06-08 15:18

Аз светкам и когато няма [smilie5] . Ако някой се е засилил прекалено [cool]

Автор: matataupa   

Не. Но понякога, като някой се е залетял като хала, му му светкам, да намали белким [smilie7]

Автор: matataupa   

хаха. Диди [smilie24] [smilie5]

Автор: petronii   
Дата:   24-06-08 15:20

Да ....винаги и се радвам,че много го правят,щото глоби не ми се плащат,а знаците по пътищата и "магистралите" или ги няма или са абсолютно объркани.
Катаджиите пък гладни....[smilie10]

Дата:   24-06-08 15:20

не намаляват съм забелязал като ги почерпиш с двойното присветкане или с дългите за съжаление.

Дата:   24-06-08 15:21

петрониии петрониии - много зле, много. сети се сам защо.

Re:
Автор: Chitsujo   
Дата:   24-06-08 15:22

Светкам. А в София като ми направят път пускам аварийни светлини.

На магистралата ако ми се залепи на гърба някой, докато изпреварвам САМО със 140 км/ч пак пускам аварийки и глей тоя как се забавя набързо. Този съвет го даде полковника, който чете пътната обстановка сутрин, но не помня по коя телевизия. Откакто го изпробвах действа безотказно [smilie24] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: BOriSoFF   
Дата:   24-06-08 15:24

Chitsujo точно така [smilie24]
И моя шофьор така прави [smilie5]

Дата:   24-06-08 15:26

BOINK
Дата: 24-06-08 15:21

петрониии петрониии - много зле, много. сети се сам защо

Няма какво да се сещам-никой му не пречи присветкването[smilie7]
И от Полицията признаха,че не пречи,дори е нужно за хората,които не знаят какво да правят зад волана[smilie7],а те са много...

Дата:   24-06-08 15:27

да, за авириийките е яко и много полезно, особеноо като има рязко започващо задръстване (тапа). ако си спрял и те изплющат изодзадзе шанса да си прекъснеш захранването е адски голям и с фатални последствия (в областа на врата се къса жицата само за 0,7 секунди)

Дата:   24-06-08 15:28

Нищо не разбрах Боинк [smilie8]

Автор: mike74   
Дата:   24-06-08 15:29

Винага светкам, за куки дето са се скрили в шубраците за да изпросят някой лев. Вярно че и те деца хранят, ама що пък на мой гръб [smilie5]

Дата:   24-06-08 15:30

Аз също не съм против. Дори и да предупредиш някого и да "спестиш" на полицая двадесетолевка. Основната причина за това е , че полицията е на места , които практически не са толкова опасни, но същевременно доста скрити и доходни. Когато се налага да Ги има , тях Ги няма. Естествено в никакъв случай не подкрепям "убийците" по пътя.

Дата:   24-06-08 15:31

петрониии, моята теза е че присветкането пречи на някой хора (катаджиите) да глобяват някой хора (освен типичните галфони вече има и адско много "служебни" идиоти) които след като им бръкнат в джоба може и да не дават толкова газ като цяло. та един вид с присветкането целящо да предпазиш някой малоумник от катаджиите прецакваш себе си и някой други може би по-разумни шофьори по пътя.

Дата:   24-06-08 15:32

МНОГО ТОЧНО ГО КАЗА - DidiAndreeva [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Автор: Amigo   
Дата:   24-06-08 15:32

мдаааа [smilie8] [smilie6] само ако видя, че насреща лети някое говедо, го оставям на катовете [smilie5] [smilie5]

Дата:   24-06-08 15:36

BOINK, не е точно така. Съгласен съм ако полицаите като спрат някой такъв дето казваш, правят всичко по правилник и закон - взимане на книжка, талон точки и прочие. Само че на практика те взимат 20 или 50 лева за собствения си джоб и въпросния хубостник се чуства още по-недосегаем защото знае че всичко ще му се размине срещу определена сума. [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Един "идиот" кара ли бързо и столевка да му вземеш ще е все тая . Ще се спре за ден , два най-много и после пак. Аз съм от "прецаканите" разумни шофьори , не пожелавам на никого да си види живота на "филмовата лента" заради друг "колега" , но и сега не съм си променила отношението към светкането, само , че сега го употребявам доста по-често и не само , когато има полицаи .

Автор: Todd   

Не светкам но и те не спират кой требе - спират само шушумиги !!!
Тях ги е по-страх от еврейн !!! Да не би случайно да спрат неправилния човек ....

Полицията отдавна е изгубила битката за пътищата .....

Измикярсака работа .....

[smilie7]

Дата:   24-06-08 15:38

BOINK
Дата: 24-06-08 15:31

петрониии, моята теза е че присветкането пречи на някой хора (катаджиите) да глобяват някой хора (освен типичните галфони вече има и адско много "служебни" идиоти) които след като им бръкнат в джоба може и да не дават толкова газ като цяло. та един вид с присветкането целящо да предпазиш някой малоумник от катаджиите прецакваш себе си и някой други може би по-разумни шофьори по пътя.

"Кервана си лае,кучето си върви"
Може да станеш прав точно в момента,когато всички станем равни пред закона...и когато заплатата на милиционера-катаджия стане поне 500 евра[smilie5] [smilie5] [smilie5]

Дата:   24-06-08 15:39

читсуджо, исках да кажа че spinal cord-a се в областа на врата се къса за 0,7 секунди.

Re:
Дата:   24-06-08 15:43

А, даааа. Сега разбрах. Така е. Като гледам как пак са прекъснали "Хемус" на 100 места и ми настръхват косите, защото всички спират в последния момент и на тапата - страхотия. В понеделник дори си помислих, че е станала катастрофа, а то какво - уж някакъв ремонт. Още не съм видяла живо пиле там, а често пътувам, да снове и да ремонтира. Защо е заградено не знам [smilie11]

Дата:   24-06-08 15:44

да, отново ситуация ала "ни така ни иначе"

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.