Автор: volokin
Дата: 13-06-08 14:08
Карли Кокс, мани ги снимките, снап-шотове, още не съм излязъл да поснимам диваците по улиците, не ми остава време или ме мързи, накрая ще се получи така, че европейското ще свърши...
Австрийците са най-дървеният отбор който може да има на това европейско, добре че са домакини, иначе нямаха никакъв шанс да се класират.
За немците никога не съм казвал че са били слаби, дори когато са били най-слаби, са правели много... но не смятам, че имат някакъв футбол, просто една машина от хора, която трябва да свърши определена работа.
Италия винаги са играли сметкаджийската, откакто се помня, за разлика от немците когато решат да играят, играят истински футбол.
В това първенство гледах досега два мача - Испания - Русия и Португалия Чехия. И смятам да гледам само отбори, които знам, че играят футбол, а не защото печелят или не, титли.
А за УЕФА каква мафия са мога да разкажа много. Никога не съм бил по-близо до тях отколкото сега....
Спомням си как Австрийците обявиха официално, че никога повече няма да се кандидатират за зимни олимпийски игри, мисля след това първенство, няма да си помислят и за футболни първенства повече...
Парите ще затрият този свят, алчността се превръща в грях номер едно
|
|