Автор: Mobby_Dick
Дата: 20-02-08 12:18
(както пее нелюбимият ми граф)
От нас започва държавата, и какви сме ние - малките единици, такава е и държавата ни.
Тук не обвинявам никого, просто ще изложа факти, които да дискутираме - от 0 до 360 градуса.
Темата според мен няма смисъл да бъде затваряна, защото това няма да промени нищо.
Да приемем, че тука сме се събрали хора, в които има и добро и лошо, и всеки от нас може в даден момент да е прекрачил прага (от админ та до последния юзер). Разнополюсни единици в различни жизненоциклични фази.
Сега в страната ни за пореден път ЩЕ СЕ РАЗРАЗИ кошмара "ДОСИЕТА" - с приближаване на изборите, все повече. Тогава всички ние дребни мишлета (админи и юзери) ще увиснем с нашите дребни правди-неправди, и ще ни яхнат пак ония същите, които всички не искаме.
Как тази обстановка ни е близка до тази тук, която сами създаваме.
НЕКА ИМА ЯСНИ ПРАВИЛА, КОИТО ДА СЕ СПАЗВАТ И ВАЖАТ ЗА ВСИЧКИ !
Различният аршин има неприятнотосвоиство да удря върху всяка глава без изключение, и да ни напомня това! Вероятно това е доста важно за съдбата, Бога...или кои в каквото вярва - и в Мърфи ако ще.
В затворена моя тема еднолично
админ току що ме опроверга, и каза, че има ДРУГА причина за нарушение на правилата - многократни едновременнодеистващи регистрации.
Аз вярвам в това, нямам основания да се съмнявам, и не мога да имам - не съм админ., не знам.
Въпросът е, защо греховете ни (условно) трябва да лежат в кутията на Пандора, която селективно да бъде отваряна когато някому е угодно!
Или се прави чистка или не!
Или се трият всички с такива многократни регистрации, като се обявяват, или не! Това трябва да се прави и в точно определено време.
А какво е това, няма-няма, някои нещо се счепка с управата, и луп един червен картон - ама за други провинения. Е нали този човек ако си мълчеше, нямаше да има картон! Това стимулира и култивира знаете какво? А нужно ли ни е - не.
Така колко нарушители си се скатават тихомълком, и трупат рейтинг и не само ?
Това ли е което искаме?
А всъщност повечето тук имаме една цел - и админи и юзери, поне така си мисля ![[smilie7]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smilie7.gif)
|
|