Автор: Mobby_Dick
Дата: 20-02-08 11:28
(към един току що изтрит юзер, и току що изтритата му тема)
Ама колко си прав!
Това мога да го кажа сега все пак.
Не забравяи, че и Левски се е крил и словото му не е било свободно.
Аз издигам глас срещу несправедливото и недоказано обвинение срещу теб (но не забравяи, че това го правя защото случаино видях).
а вий... вий сте идиоти! е малко пресилено, не намираш ли? Най-малкото защото ако беше с името си, нямаше да ти прочета темата, а щеше да остане в мене само горест от заглавието и, обвиняващо ВСИЧКИ.
Моите възгледи за изкуство, такт, култура, поведение .....са диаметрално различни от твоите - това добре го знаеш.
В случая обаче това няма значение, защото за начина по които си изгонен и за начина по които са ти отнели правото на рейтинг "Б" аз съм твърдо против!
Има ясни правила...щом си заслужил по тях правото да имаш "Б" глас, ти можеш да го упражняваш! Няма писани правила за рестрикции върху теб за това.
Въпросната снимка с цици заради която са ти го отнели за мен е помия, но ти имаш правото, ти си избран, ти можеш да я коментираш (без цинизми....аз не съм чел коментари) и да я оцениш всякак както решиш.
За изгонването ти не мога да коментирам....там правила няма, и админа еднолично прави каквото реши. Не съм следил историята. Много пъти не е бил прав според мен.
Админа тук съчинява системи, като те не работят и галериите се пълнят с боза....почва да култивира хората, накрая може направо да ги изрязва.....изобщо вота на админа стои на чело на този сайт - това е истината
Е, аз избрах да стоя настрана от тази порочна система. Казах си културно мнението в тема, отговорих на знаините и незнаини плювачи....и така. Сигурно е за добро
Гледах тук и сега да говоря така, че да не те засягам и да не наруша правото аз да говоря, а ти....вероятно да нямаш възможността да ми отговориш (казвам вероятно вече и с този ник). Държа да кажа, че не те смятам в момента като нарушител на правилата, защото ти си в момента с 1 ник (старият не работи).
Обуздаи си екзалтираното поведение да обвиняваш всички.
В този смисъл ще ти кажа, че това може да има за теб възпитателен ефект, да се вгледаш в себе си. Имам впредвид твоята голяма радост от изгонването на Ребека, както и многократните ти грозни писания по неин адрес, след като тя вече не можеше да ти отговаря.
А ребека дори не е вулгарна...![[smilie7]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smilie7.gif)
|
|