Автор: ejko
Дата: 10-02-13 12:31
Аз питах нашия ortoped, който уж бил голямата работа и стигнахме до него след няколко некадърници дето измисляха какви ли не глупости. Та човекът каза, че бебшките обувки нямат свод и са равни. Елементарно е да се направи и не се изисква кой знае какво, но е виждал и сбъркани бебешки обувки. Каза, че всички обувки, в които не му се изкривява крака и са равни, а не ортопедични и са подходящи. Каза че всеки голям производител правил бебешки обувки и тои за своето дете отишал на някакъв аутлет и купил наи-евтините от производител на mаратонки.
Каза ми къде е този аутлет (някъде около Метро на Цариградскo) и купих за малкия някакви маратончици за 35 лв... Не са лоши (Nike се казва фирмата, не е готина, но в краина сметка е още бебе) аз бих си купил същия модел и отговаряха на uсловията.
Според мен не му взимайте високи обувки, защото с тях глезена се придържа и не е добре за прохождащо бебе, защото може да свикне неправилно, тои и без това няма да ходи още в снега. И имай предвид, че е най-добре да си ходи босичък (или с чорапки) когато може, да не го пускате из вас на килима с обувки, няма смисъл...
Публикацията е редактирана (10-02-13 12:32)
|
|