Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Махнаха ли рекламите от БТВ
Автор: hotsnail   
Дата:   14-01-13 22:39

Абе по-принцип телевизиите напоследък станаха трудни за гледане 50/50 съдържание и реклама, като звука на рекламата е особено противен.

Обаче сега БТВ от центрлана медия стана нишова с ограничено разпространение. Та се чудя дали се е подобрило отношението т.е. по-малко реклами за сметка на повече съдържание?

Другия вариант е, че с малко зрители ще искат поне същите пари от реклама ама предвид че телевизията никой не я гледа една минутка реклама е по-евтина и отношението може би е отива на 10/90 съдържание/реклами.

Та споделет ако има някой от малцинството дето има БТВ

ПП аз съм от тия дето вече са свободни от ежеднвния тормоз на плешивия дедко и пропагандата на Първанов.

Отговори на това съобщение
 Re: Махнаха ли рекламите от БТВ
Автор: ТодоротВарна   
Дата:   14-01-13 23:15

Не могат даги махнат, нали на някой са му взели парите за това, гледаш не гледаш те ще ги излъчат - номера да мине, че си рекламирал

Автор: Krassy   
Дата:   14-01-13 23:16

Какво е това БТВ?
[smilie8]

Автор: Myth   
Дата:   15-01-13 00:14

Мда, ама рекламодателите (всъщност не им знам договорите) предполагам, че като са сключвали договр, в него се упоменава и до какъв приблизителен брой зрители ще достигне рекламата му сега, "ай извинявай" [smilie18] [smilie18] [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Автор: promis   
Дата:   15-01-13 00:16

Когато падне броя зрители автоматично се удължавал периода, в който ти пускат рекламата, докато тя достигне до договорения брой зрители. Нещо такова май четох...

Автор: asahi   
Дата:   15-01-13 00:46

Какво им надничате в канчето?

Автор: hotsnail   
Дата:   15-01-13 00:50

ухаааааа трябва да си сменят името на Реклама ТВ. Ама така могат да вържат крайщата. То ако дават само реклами могат да уволнят персонала и да намалят разходите.

Автор: baraba   
Дата:   15-01-13 00:55

абе днес си пуснах босфор тв за 10 минутки,да видя в турския сериал .. пода от дюшоме ли е , моктет ли е или ламинат.. там дето снимат... че се чудя моя к'во да си сложа.. и рекох ей ся ще направя сравнение[smilie18]

Автор: sandesko   
Дата:   15-01-13 01:13

Явно е неква мода да се правиш,че не гледаш БТВ-то [smilie5]

Дата:   15-01-13 01:32

ти може и да гледаш аз нито имам време ни то ми трябва да ги гледам.. инак ги хващам на телфона си.. и като превъртам каналите.. и дават новини.. може да позяпам.. инак телвизор нямам.. ако това е гледане? мисля че и остналите не гледат повече.. то какво ли да видиш там.. оня гашоглав вмирисан пръч ли?

Автор: sandesko   
Дата:   15-01-13 01:56

та и аз гледам само новините,турски сериали не гледам,ма тях си ги има и по другите телевизии.Смешното ми е, че уж никой не гледа бтв, ма иначе всички са запознати кво дават там.Иначе си е същата като дугите тв. Мен ако ми спрат бтв и тв7 сменям кабелния оператор-все пак това са си половината бг програми.Кво...Ал Джазира ли да гледам...

Дата:   15-01-13 02:52

......Мен ако ми спрат бтв и тв7 сменям кабелния оператор-все пак това са си половината бг програми.Кво...Ал Джазира ли да гледам...

..... гледай каквото си искаш ама не казвай че.. това са половната бг програми че си смешен.. [smilie18]

@sandesko .. ако искаш си остави само тия две програми ,другите ги изтрий, така няма да са ти половината, а всичките[smilie19]

....Смешното ми е, че уж никой не гледа бтв, ма иначе всички са запознати кво дават там....

... дам имат си сайт и там пише какво дават..ама не ги гледам.. а и новините отбрано се гледат че лъжат... сверявам с останалите медий и тук у форума[thankyou]

Публикацията е редактирана (15-01-13 02:54)

Автор: harvester_vn   
Дата:   15-01-13 09:19

Миналата седмица нарочно сравнявах рекламните блокове на бТВ и Нова в прайм тайма (след централните новини). бТВ излъчиха 2 (две) външни реклами, като останалото за запълване на времето беше самореклама и анонси за турски сериали. Нова излъчиха 11 (единадесет) външни реклами).
Та, въпреки по-малкото реклами, повече съдържание няма- просто вместо реклами на продукти си рекламират сериалите и предаванията.

Автор: Тед   
Дата:   15-01-13 09:40

Според мен Булсаткомът е виновен. Влязъл е в комбина с рекламодателите и рестриктна аудиторията на турския контингент.

Добре е, че броите рекламите. Освен дразнещия звук, съдържанието на тези реклами е много често пошло, отблъскващо и обиждащо интелигентността на зрителя.

Като започнем от дамски превръзки /не знам дамите как се чувстват като ги гледат, мъжете - се едно чорап им са поставили под носа/, уринирането - най-важното нещо на БГ общество - пикайте с или без червена боровинка, уринал или каквото и да е - иначе не пикаете като хората.

За мъжете - простамол, простенал и не знам си какво, което ви алармира. Травмата за младите мъже без проблем е очевиден, дори да е здрав, той вече се чувства с набъбнала простата.

Хапчета всякакви, за нос, за гъбички за кво ли не...аптека....
Опаковката и рекламата на нещо си е вече 2/3 от цената на самия шит...

Все си мислех /преди години/, че всички реклами са един дол дренки.... да, ама не...вижте италиански реклами и германски /- UK, France - не съм гледал/. То ти е кеф да гледаш на Audi, Volvo... продукти поднесени с финес за зрителя и потребителя - послание, апел, без чалга и хапове...
Верно, онези са 10Х по население, има пазар, някой ги плаща тези красоти...ама БГ реклами са грозни и пошли и ако има устройство, което да ги рестриктва...няма да има ТВ, за който да не се закачи такава джаджа.

Автор: Todd   
Дата:   15-01-13 10:08

И Дюрекс , и Дюрекс ..... лубриканти и презервативи [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: vladihg   
Дата:   15-01-13 10:35

Снощи и аз ги пуснах на телефона заради актьорската вечер при Дългия и мимоходом в късните новини нещо пак захапаха Булсата, че те им правили 64 процента от приходите и Булсатком бил длъжен да им дава половината си от печалбата[beer] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie10] [smilie10] [smilie10]

Всъщност номера е да оръсят населението с новите цифрови приемници за ефирна телевизия, чиято цена почва от 100 лв.[shtrak]

Автор: AndreyIst   
Дата:   15-01-13 10:57

sandesko
Дата: 15-01-13 01:56

та и аз гледам само новините,турски сериали не гледам,ма тях си ги има и по другите телевизии.Смешното ми е, че уж никой не гледа бтв, ма иначе всички са запознати кво дават там.Иначе си е същата като дугите тв. Мен ако ми спрат бтв и тв7 сменям кабелния оператор-все пак това са си половината бг програми.Кво...Ал Джазира ли да гледам...

Точно така е. Тук е пълно с абсолютни интелектуалци, които обаче ховят с вмирисани джинси на театър и опера, затова и не гледат телевизия. Айде молим ви се.

БТВ е най-добрата обща телевизия, като не броим специализираните. ТВ7 е втората такава. Те събират 60% от това, което гледам и то без да броя шампионска лига. Останалото събирам с футбол и разните Дискавърита плюс Анимал планет. Сериали и филми изобщо не гледам по телевизията, имам си по-добри начини.
Много ви се радвам, като гледате Нова и всичките и простотии, защото това е най-жълтата телевизия. За Националната - просто е скучна с много редки моменти.

Що се отнася да Славчо - това е най-доброто шоу на родния пазар. А вие си казвайте каквото искате.

Публикацията е редактирана (15-01-13 12:51)

Автор: Yan   
Дата:   15-01-13 14:48

AndreyIst, забравил си в началото да добавиш едно "според мен" !

Аз съм абонат на булсатком, отделно имам и кабелна, която въобще не гледам (идеята и беше за 2-ри телевизор)
От както спряха бТВ ВЪОБЩЕ не съм усетил липсата им. Не че не съм я гледал преди, но наистина си намирам алтернативи. Дори някакси ми е по-спокойно без гръмките им "сензации" и т.н.

Дата:   15-01-13 14:49

п.п. Пред Славчо предпочитам Денис. Най-малкото че е рокаджия, а не чалгар

Автор: Scarecrow   
Дата:   15-01-13 14:53

[smilie24] Денис

Автор: analgina   
Дата:   15-01-13 14:56

Снощи бяха култови новините. Разясниха ни как Булсатком им давали 20% от приходите и как нормално било да им дават 50%. Ай сиктир... Да се пуснат на отделен пакет с всичките бози, пък да видим кой кум, кой сват. Да не говорим, че покрай БТВ Лейди се чувствам дискриминиран. Защо няма БТВ Мачо[smilie18]

Дата:   15-01-13 15:12

или бТВ Гей, бТВ Ром и т.н. [smilie18]

Автор: tziko   
Дата:   15-01-13 15:24

Нали печелят от реклами? Нали рекламите бяха гръбначния стълб на всяка телевизия? Нали се излъчва безплатно? От къв зор Булсат ще трябва да им дават въобще някви пари? бТВ трябва да плащат на Булсатком за това, че ги разпространяват.

А най-ме кефят тия дето си мислят, че като се прехвърлят на друг оператор, са надхитрили системата.

- Спреха ми битуиту, ама аз ходих при виваком и пак си гу гледъм.

Публикацията е редактирана (15-01-13 15:51)

Автор: Rand   
Дата:   15-01-13 15:25

А бТВ каква част от приходите от реклама дава на кабелните и сателитни оператори?

Автор: gorbi   
Дата:   15-01-13 15:37

това е заговор на Виваком... родителите ми се прехвърлиха на Виваком за да гледат БТВ.. ПИтам - а какво гледате на БТВ - новините и шоуто на Слави гледат... И не го домързя баща ми да ходи да подписва договор с Виваком...[smile]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.