Автор: serjy
Дата: 14-01-13 09:20
мислех да пусна тази тема, но ти ме изпревари
ще ми се да внеса малко пояснения, според мен.
1. всички политически партии изопачават въпроса! в този референдум НЕ става въпрос за Белене, нито за Козлодуй! Това е принципен въпрос и точно за това беше премахнато "Белене" от въпроса.
2. БСП иска да подмени съдържанието, че това за което гласуваме е дали да се СТРОИ Белене или НЕ. Това НЕ Е ВЯРНО! повтарям, въпросът е принципен и е достатъчно ясен.
3. ДСБ идва в Козлодуй и иска да убеди хората, че с гласуването ЗА веднага ще се спре Козлодуй и ще се пусне Белене, което също е долна манипулация. Не разбирам кой политик ще започне строеж на нови блокове, ако отговора на референдума е "НЕ"? Нови блокове в Козлодуй СА нова централа! Те няма да са част от АЕЦ Козлодуй! Напълно отделно предприятие, с други собсвеници и т.н. това, че ще се стои в Козлодуй не означава, че това е част от АЕЦ Козлодуй. Не вярвайте на тези лъжи!
тези национални предатели минават през Мариците и убеждават хората, че ако тръгне Белене, което обясних, че не тема на този референдум, те ще останат без работа, същото говорят и в Козлодуй.
4. 5-ти и 6-ти Блок на Козлодуй да с изтичащ ресурс. Дори и да се удължи експлоатацията им с 10-15г. пак ще трябва нова заместваща мощност.
ТЯ НЕ МОЖЕ да дойде от ВЕИ!!! както ви лъжат. Трябват или нови ТЕЦ-ове или внос на ток.
5. други партии пък искат да ви убедят, че товя референдум е глупав и не трябва да гласувате. искат да ви убедят, че ВАШИЯТ глас е без значение! За съжаление успяват! Знайте, че това е единствения начин купените гласове и гласовете на мюсулманите да е доминиращ при избори! Гласувайте по съвет и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!
И пак да повторя. Този референдум е принципен! Искаме ли след изтичането на експлоатационния срок на Козлодуй да продължим да имаме атомна централа или не. Къде да бъде новата централа, НЕ Е ТЕМА на този референдум.
|
|