Автор: alphatier
Дата: 09-01-13 11:21
Имал съм галакси 1 и 2,сега съм с Галакси Нексус и трите загравят като работиш с тях,чак да парят като си го сложиш на ухото не,ама се усеща как капака отзад се затопля.Най-дразнещото на тези телефони е батерията,и почват да ми се въртят някви мисли в главата от един месец да го дам и Нексуса на жената и да си взема една от старите нокии,даже без цветен екран-само зелена и червена шлушалка.Дразнещо е да си роб на телефона,това са телефони,които ако се ползват за каквото са направени да се ползват издържат максимум 1 ден,ако се съобразявам и не го закачам много много-2 дена и половина.Сега ясно е че като му махна постоянната интернет връзка и останалите неща и го държа само в джоба да гледам колко е часа сигурно и една седмица ще издържи,ама това не е телефон да ти стои в джоба.За мен следващото голямо въведение в телефоните трябва да е в областта на батерията,а не процесори,рам и дисплей.Явно сегашните батерии не са достатъчни да покрият изискванията на модерните телефони,там трябва да се мислят нови неща,защото колкото и да ти е як телефона,да го зареждаш всяка вечер си е тъпо.
|
|