Автор: falcon
Дата: 06-12-12 11:13
Автор: El_Fuego
Дата: 06-12-12 10:48
Бабаит до бабаита, мила моя майно льо...
Уличният бой не е романтична схватка с юмруци по рицарско-каубойски маниер. Риташ в макарите, бъркаш в очите, удряш ушите/гръкляна и бягаш. Целта трябва да бъде не да набиеш противника, а да се отървеш от физическия контакт и поражения по себе си по най-бързия начин.
Твърдо за последното
В противен случай ако затанцувате дълго може да дойдат некви негови аверчета и да те емнат и накрая си добре че се отърваваш само със счупена ръка и посинено око
Спомням си един случай на млади години, тогава тези неща се знаеха и бяха опит, по-добре не се бий, ама ако го направиш трябва да си танк...та някакъв афро-българин се опита да ограби един дядо в ..13 тези рейсовете до Младост.Стареца се опита да се защити и отнесе доста удари, естественно хората се дърпат и никой не помага.Бях няколко метра от действието и един костюмар до мен седи и пуфти как му се развалил кефа, а дядото понася удар след удар. Кипна ми, костюмара отлетя някъде в някакви седалки за да мина, афро-българинът беше смазан и точно рейса спира на окръжна болница и се отварят вратите и афрото лети и плонжира пред едно ченге. Слизам след него, бой пред ченгето, а то гледа тъпо, стана суматоха и хората обясниха за какво иде реч и ченгето вика ех как изпуснах един хубав пердах
Ама това, когато бяхме млади, сега трябва да се внимава, доста кости са чупени и вече такива екшъни избягвам
Публикацията е редактирана (06-12-12 11:14)
|
|