Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4  5  6     всички  напред  последна
 За побоищата по улиците
Автор: sakuraki   
Дата:   05-12-12 23:42

Та идва петък и да пусна по - рано една тема. Отивам аз до Пловдив днеска да си заверя книжката и слизам на автогарата и тръгвам пеша по бул. Руски да хвана рейса за унито. Ходя си и двама 3ма младежи се сбиха (2ма на 1 [smilie5] ) , та изприпках да ги разтърва и стигнах до тях, бутнах ги настрани, а единия помисли, че съм с другото момче и отнесох един в бузата, че успях да се дръпнах, после, и други хора дойдоха, да спрат боя. Та човек иска да направи добре, а получава в бузата един [smilie5] . Бяха около 16/18 годишни и единия от тях извика "аз ще те хвана някъде с 5 - 6 човека и ще видиш ти" . Попитах го за какво са се сбили, а той каза, че заради състезание с коли, че го минал и се подиграл с колата му. И едно нещо не разбрах, това че, като дойде с 5 - 6 момчета и набият момчето го прави "бияч" или така е модерно сега [smilie18]

Отговори на това съобщение
 Re: За побоищата по улиците
Автор: Jim__Beam   
Дата:   05-12-12 23:46

.. кога двама си мерат курците - не се мешай без да знаеш за кво иде реч .... [smilie7] [smilie7]

.. Ми , ако тоя единия беше изнасилил сестрата на тоя другия ....
.. и ти къв се явяваш в случая .... Чък Норис или Павлик Морозов .... [smilie7] [smilie7]

Автор: Славов   
Дата:   05-12-12 23:50

Некои са си за бой.... [smilie18]

Дата:   05-12-12 23:53

E аз не съм никакъв, но мразя да гледам такива тъпотии по улицата, особено ако са няколко срещу един. Пък в случая става въпрос за някакво състезание, като не му върви каруцата на оня, тръгнал със сила [smilie7] . После момчето го видях и в унито, пък и бяха на спирката ми почти [smilie5]

Дата:   05-12-12 23:54

.. Е така ... биеме си един циганин , та чак кокалите му пукат ...
.. и спира трамвая .... и като слезе един народ ... и като почнаха - Еее , шуу , оставете човека бе , не го бийте ...

.. Е , убаво бе , мама ви деее .... ако беше обрал вашата къща , немаше така да го защитавате , нали ... [smilie7] [smilie7] [smilie7]
.. пак замина за Пирогов , де .. [smilie5] [smilie5]

Ама , не е убаво човек да се меша там къде не знае кво се е случило .... [smilie7] [smilie7] [smilie7]

Дата:   05-12-12 23:57

Така е, ако беше циганин изобщо нямаше да си направя и труда, но от къде знаеш, че пък онези двамата не са някакви леката, дето искат да вандалстват само, или, или не се знае [smilie5]

Автор: asahi   
Дата:   06-12-12 00:03

Бе те как не са те запукали дружно че им разваляш боя.

Автор: ejko   
Дата:   06-12-12 00:06

трябваше да се включиш да се разтовариш малко... Можеше да биеш и едните и другите, какво ти пука..., като в каубойски бар[smilie18]

Дата:   06-12-12 00:08

.. пред пернишка дискотека ..

- Извинете , боят частен ли е или мога да се включа .. [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Дата:   06-12-12 00:09

О, аз съм голям каратист [smilie18] , да паднеш от смях. Не обичам да се бия, предполагам и не мога, пък може и да мога не знам [smilie5] . Само един път съм се сбивал сериозно и то беше мноого отдавна, във 8 клас, но пък взех, че го набих тогава, беше един мазен циганин. Още помня как тогава скочиха още 4ма цигани и някакви непознати българи скочиха та и те бая бой ядоха, циганите имам предвид [smilie18]

Дата:   06-12-12 00:14

.. казва се АФРО БЪЛГАРИН .... [smilie7] [smilie7] [smilie7]

.. всичко друго е расизъм ..... или дискриминация ... [smilie3] [smilie3]

Автор: Славов   
Дата:   06-12-12 00:15

Циганин ли е, когато и да го пердашиш, все е късно...

[smilie18]

Автор: CyberGene   
Дата:   06-12-12 00:17

Сакураке, сакуракееее, блажен си ти, щото твое е небесното царство... [smilie8]

Автор: asahi   
Дата:   06-12-12 00:48

Сакураке, то бива и на бой да носиш в тези занимания.

Дата:   06-12-12 00:54

Де да знам Асахи, не съм се пробвал скоро, ама съм си здравеняк [smilie18] .Много ми е смешно на тези където като почнат "аз съм тренирал бокс, киокушин, муай тай и ще те смачкам бързо". Ето една идея за някоя друга фото-сбирка да се организира, едни боксови ръкавици, един ринг и победителя отнася наградата [smilie18]

Автор: ejko   
Дата:   06-12-12 01:16

е то с боксови ръкавици няма смисъл... Там гарда е деформиран, защото боксьорите се крият зад ръкавиците, Виж за справка гарда на двубой без ръкавици...
А общо взето всеки тренирал каквото и да е ще те смачка и то не за друго, а понеже няма да го е страх, понеже е свикнал, а и реакциите му ще са много по свикнали с непривичното за теб занимание- млатене...[smile]
Така че ти им си се смей, но имай едно на ум, че може верно да е тренирал, а не да се е чесал зад ушите в някаква зала...

Автор: Slivenski   
Дата:   06-12-12 05:18

А общо взето всеки тренирал каквото и да е ще те смачка и то не за друго, а понеже няма да го е страх, понеже е свикнал, а и реакциите му ще са много по свикнали с непривичното за теб занимание- млатене...

[smilie24]

Точно.

Не нанасянето на удари, а способността да се понасят такива прави бияча. Чисто физически - да можеш да останеш на краката си и да контролираш адреналина. Както и липсата на страх да бъдеш ударен, естествено.

Публикацията е редактирана (06-12-12 05:24)

Автор: serjy   
Дата:   06-12-12 08:04

плюс това в уличните сбивания се използват много други приоми, удари с крака, лакти, глава, удари в тила в ташаците и т.н... въобще, че си добър боксьор никак не осначава, че няма да го отнесеш много яко на улицата от някой фъстък.... все пак, накрая най-важното е кой най-бързо бяга, иначе лесно влизаш в болницата [shtrak]

Автор: atrifonov   
Дата:   06-12-12 10:38

аз също носа на бой[smilie25] Но остана ли си на краката след бърза серия, жална му майка на тоя дето ми е посегнал[smilie18]

Имах един такъв случай в една дискотека- бях малко пийнал и двама доста пияни почнаха да зяпат тогавашното ми гадже. Не ми трябваше много, за да се заям с тях, но след първоначалното примирие неочаквано получих три бързи в главата. За тяхно много голямо съжаление останах на краката си и после не знам как са ги разпознали майките им[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: El_Fuego   
Дата:   06-12-12 10:48

Бабаит до бабаита, мила моя майно льо...

Уличният бой не е романтична схватка с юмруци по рицарско-каубойски маниер. Риташ в макарите, бъркаш в очите, удряш ушите/гръкляна и бягаш. Целта трябва да бъде не да набиеш противника, а да се отървеш от физическия контакт и поражения по себе си по най-бързия начин.

Автор: burnmaster   
Дата:   06-12-12 11:07

Който най-много бой може да носи,той побеждава.
Защото дори да удряш ,пак болят ръцете и не може да продължава дълго[smilie5]

ПРИМЕРЧЕ

Автор: falcon   
Дата:   06-12-12 11:13

Автор: El_Fuego
Дата: 06-12-12 10:48

Бабаит до бабаита, мила моя майно льо...

Уличният бой не е романтична схватка с юмруци по рицарско-каубойски маниер. Риташ в макарите, бъркаш в очите, удряш ушите/гръкляна и бягаш. Целта трябва да бъде не да набиеш противника, а да се отървеш от физическия контакт и поражения по себе си по най-бързия начин.

Твърдо за последното[cool]
В противен случай ако затанцувате дълго може да дойдат некви негови аверчета и да те емнат и накрая си добре че се отърваваш само със счупена ръка и посинено око[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Спомням си един случай на млади години, тогава тези неща се знаеха и бяха опит, по-добре не се бий, ама ако го направиш трябва да си танк...та някакъв афро-българин се опита да ограби един дядо в ..13 тези рейсовете до Младост.Стареца се опита да се защити и отнесе доста удари, естественно хората се дърпат и никой не помага.Бях няколко метра от действието и един костюмар до мен седи и пуфти как му се развалил кефа, а дядото понася удар след удар. Кипна ми, костюмара отлетя някъде в някакви седалки за да мина, афро-българинът беше смазан и точно рейса спира на окръжна болница и се отварят вратите и афрото лети и плонжира пред едно ченге. Слизам след него, бой пред ченгето, а то гледа тъпо, стана суматоха и хората обясниха за какво иде реч и ченгето вика ех как изпуснах един хубав пердах[smilie18] [smilie18]

Ама това, когато бяхме млади, сега трябва да се внимава, доста кости са чупени и вече такива екшъни избягвам[smilie7]

Публикацията е редактирана (06-12-12 11:14)

Автор: dinkoff   
Дата:   06-12-12 11:28

индо-българин не е ли по-правилно [smilie11]

Автор: CanoniO   
Дата:   06-12-12 12:09

Трифонов, не ти ли ги докараха на другия ден да им махаш далаците с ктъвоизлива?[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: pif   
Дата:   06-12-12 12:22

Боя е част от възпитанието. Будното гражданско общество бди над заблудените душици и съвестно им помага да влязат в правия път. Поклон пред смелите и добросъвестни граждани които с риск за здравето и живота си жертват от своето време, сили и болка за да превъзпитат закоравелите престъпници. Обществото се гордее с вас.

първа  назад  1  2  3  4  5  6     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.