Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Одобрявате ли невъзможността за коментиране на обявите в новата секция "Базар"
Автор: metodiev_martin   
Дата:   15-11-12 12:16

Умишлено не задавам въпроса в темата за новия базар, защото коментарите там така или иначе станаха много. (може би подобен въпрос е засегнат там, но аз не го намерих)

Може би това е с цел, да се спре непрекъснатото UP-ване на обяви, но от друга страна, това ограничава разкриването на некоректни потребители. Разбира се, че и при обвинението на даден потребител, в некоректност, има известна доза субективност, но в голяма част от случаите (поне аз съм попадал на такива) става въпрос за чисто шарлатанство и изнудване. Може да се система, подобни на така наречените web рингове, в някои Интернет медии, за позитивно или отрицателно гласуване [smilie23] VS [smilie24]
(разбира се има и много други начини)
Мнения ?
 Re: Одобрявате ли невъзможността за коментиране на обявите в новата секция "Базар"
Автор: cameraman   
Дата:   15-11-12 12:20

Базарът не е магазин. Трябва да има лакардии. ... трябва да има интервенция на цената. трябва да има мнения и плювни.
 Re: Одобрявате ли невъзможността за коментиране на обявите в новата секция "Базар"
Автор: alsash   
Дата:   15-11-12 12:28

отива да провери
Автор: DeDomus   
Дата:   15-11-12 12:34

Направо не одобрявам новия базар, но това го казват 99% от хората тук. Админите обаче не се вълнуват от това. Идват ми разни интересни мисли за причините за тази промяна...
Автор: georgivelev   
Дата:   15-11-12 13:31

Новият базар има много тромава функционалност, но бях заплют, когато си изказах мнението в онази тема. Ако DoDomus подозира, че е възможно базарът да стане платен, с комисиона за фотофорум, не е изключено. И сега има една ВИП обява, дето стои най-отгоре, предполагам, че е платена. После, с течение на времето ще се появи златен, сребърен и бронзов вип, а останалите ще сме бананен или тиквен вип.

И да, невъзможността за коментари е добра.
Автор: realnoncho   
Дата:   15-11-12 13:33

На мен ми харесва с коментари и с по-ясни правила за ъпване. Това че нямаше админи и модератори в базара постоянно за да поддържат добрия тон не прави системата лоша. Просто трябваше да се въведът по-ясни правила - никакви обяви от по 1 ред без пояснения и ясни контакти и всичко щеше да е наред :)
Автор: tNt   
Дата:   15-11-12 13:35

я?
Автор: tNt   
Дата:   15-11-12 13:38

Любими обяви? Това някаква щега ли е?

Не виждам да има разделение или поне филтър по марки...
Автор: HP   
Дата:   15-11-12 13:51

Напълно одобрявам! Апелирам за това последните седем години и съм абсолютно доволен, че най-накрая го направиха.
Базар с коментари може да има в нормална, средно интелигентна среда , с нормални, средно интелигентни индивиди /поне/.
За съжаление, по нашите ширини е пълно с малоумни скучаещи олигофрени, които имат мнение по всеки въпрос, наясно са с цените на всяка стока на планетата във всички държави, в която се продава и естествено считат за свой свещен дълг да направят така, че всеки да разбере колко са запознати с всичко.
Когато някой продава нещо, носи отговорност за това , което продава. Когато някой купува нещо, чете внимателно, прави контакт с продавача, урежда си среща, води си консултанти и т.н. Всички останали писания в под обявите са абсолютни безмислици. Ако някой е недоволен, пуска си тема със заглавие "Еди кой си е педал, излъга ме, ограби ме, мошенник и т.н" .
Иначе абсолютна кретения има под обявите. Време беше да се спре това.
Сега всяка обява да си има телефон, обявена цена и начини на контакти. То бяха драми-писах съобщение, ама не ми отговориха, бях първи, етко даде повече пари и ме излъгаха и т.н.
Не на олигофренията и кретените в БАЗАРА-ПОДКРЕПЯМ [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Автор: J0R0   
Дата:   15-11-12 13:58

ТнТ, разкъкай малко и ще го видиш филтира, не само по марки, ами по още много параметри...

1. Базарът няма да става платен, споко.

2. Коментарите са били винаги повод за разправии.

3. В този си вид базарът е много по-удобен, не трябва да изчета 20 страници с обяви за да си намеря примерно светлосилен и широк обектив за Канон. С едно задаване на филтър ми намира всички обяви от това което търся.

4. Базарът в този му вид става невъзможен за тарикати на дребно, заради които аз лично съм изгубил месеци от живота си за да им местя и трия обявите. Да, много е яко да си тарикат и в най-четената секция "цифрови" да си пуснеш за продажба раница, джиесем, лаптоп или светкавица, има шанс някой да я купи докато ти изтрият обявата. С днешния базар това няма как да стане.

5. Базарът сега е истински модерен и функционален интернет базар, като http://www.mobile.bg/ като всичик добри базари, а не форум

6. Коментари за връщане на стария базар са излишни, защото няма да стане. Конструктивни предложения се приемат, ако ги преценим за добри. Доста неща бяха поправени и продължадат да се оправят по предложения от потребители изпратени на имейла.
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Тази тема е затворена