Автор: HP
Дата: 15-11-12 13:51
Напълно одобрявам! Апелирам за това последните седем години и съм абсолютно доволен, че най-накрая го направиха.
Базар с коментари може да има в нормална, средно интелигентна среда , с нормални, средно интелигентни индивиди /поне/.
За съжаление, по нашите ширини е пълно с малоумни скучаещи олигофрени, които имат мнение по всеки въпрос, наясно са с цените на всяка стока на планетата във всички държави, в която се продава и естествено считат за свой свещен дълг да направят така, че всеки да разбере колко са запознати с всичко.
Когато някой продава нещо, носи отговорност за това , което продава. Когато някой купува нещо, чете внимателно, прави контакт с продавача, урежда си среща, води си консултанти и т.н. Всички останали писания в под обявите са абсолютни безмислици. Ако някой е недоволен, пуска си тема със заглавие "Еди кой си е педал, излъга ме, ограби ме, мошенник и т.н" .
Иначе абсолютна кретения има под обявите. Време беше да се спре това.
Сега всяка обява да си има телефон, обявена цена и начини на контакти. То бяха драми-писах съобщение, ама не ми отговориха, бях първи, етко даде повече пари и ме излъгаха и т.н.
Не на олигофренията и кретените в БАЗАРА-ПОДКРЕПЯМ
|
|