Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Докога недосегаеми и шоферите им ще причняват катастрофи (Ивайло Московски)
Автор: Seifi   
Дата:   19-10-12 19:21

тук там има някой ред за жертвата от другата кола , за недосегаемите е описано всичко веднага, направо ми идва да убия журналистите , странно но БТВ в случая пускат най много информация и снимки.

Ивайло Московски пострадал след тежка катастрофа
 Re: Докога недосегаеми и шоферите им ще причняват катастрофи (Ивайло Московски)
Автор: georgi969   
Дата:   19-10-12 19:27

Ми в случая шофьорът на министъра няма вина.
А малоумникът който тръгнал да изпреварва две коли и аварирал тир -какво да говорим за него?Заради такива по пътя загиват и невинни.
Автор: Rand   
Дата:   19-10-12 19:34

По bTV гледах една свидетелка на катастрофата. Питат я дали се е движил бързо министерския автомобил - тя отговаря, че не е могла да го види добре. След малко я питат дали е бил с включени светлини и тогава същата тая свидетелка отговори, че автомобилът много добре се виждал и бил с включени свтлини, включително сигналните лампи.[smilie23]
Автор: victory13   
Дата:   19-10-12 19:39

тва сонитата с някакви гъби ли ги дават [smilie8]
да обобщим... министерски автомобил /а може да бъде всеки автомобил, бключително и вашия/ е връхлетян от идиот с кола... естествено министърът е много и страшно виновен... просто щото е министър...
Дата:   19-10-12 19:40

"включително" разбира се ...
Дата:   19-10-12 19:40

Не вярвам министерският автомобил да е карал с 90км в час.

До колегата georgi969 знаете ли колко бързо се приближава кола с скорост 160км.

Това което ме дразни е че министъра е като бог обикновените хора са рая (материал) за политици и журналисти.

НЯМА НИЩО ЗА СЪСТОЯНИЕТО НА ОБИКНОВЕНИЯ ЧОВЕК В ГОЛФА

Публикацията е редактирана (19-10-12 19:44)
Дата:   19-10-12 19:46

два автомобила един срещу друг при сблъсък с 90км всеки ще оставят всички пътуващи в колите на пътя -1 човек максимум с огромен късмет...
не е важно в какво и как вярваш, в случая фактите са далеч по-важни...
Автор: мара   

ако подкарат по тоя начин всяка катастрофа, за други новини време няма им остане...

До victory13

Под нивото ми е да се заяждам за това кой с каква техника е, ако имате комлекси си има лекари за това.
Автор: atin   
Дата:   19-10-12 19:47

Свидетелката каза че малкопишковеца с Голф-а карал като малоумен много преди катастрофата и всички очаквали да стане мазало. Както впрочем и станало...

Много отрано почнахте с тези теми, ще омръзнете до изборите.
Автор: asahi   
Дата:   19-10-12 19:48

Те ако присъдите ги раздаваха въз основа на моите или твоите предположения или вярвания нямаше да изкараме живи и една седмица.
Автор: Jim__Beam   
Дата:   19-10-12 19:49

.. видиш ли ГОУФ ....... беги далече .... [smilie7] [smilie7] [smilie7]

.. ГОУФ не си купува Сульо и Пульо ...... това е кола за сериозни играчи и карачи .... [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Дата:   19-10-12 19:52

Ако е като казва atin

Май са се срещнали двама летящи и по малкия е загубил спора
Автор: atin   
Дата:   19-10-12 19:57

Така описаха случката двамата свидетели, мен ме нямаше там. Как го тълкува Red-съпорта е друга тема.
Дата:   19-10-12 20:04

сейфи, твоят е най-невероятния прочит на случая, който даже не кореспондира с прикачената новина... чудех се на какво се дължи... ама щом е по полит-линия, може и така [cool]
Дата:   19-10-12 20:04

В един друг форум имаше един който се пишеше очевидец и твърдеше нещо друго , надявам се всички да са си живи и здрави както казаха по БТВ.

По такива двулентови пътища вече ме страх да карам в България , не мога и за секунда да покледна на стани както в Германия и Австрия, постояно съм на тръни.
Автор: мара   
Дата:   19-10-12 20:05

да бе, на крива ракета космосът й пречи...
Автор: chill   
Дата:   19-10-12 20:05

"Фолксваген, изпреварващ колона от три автомобила и аварирал ТИР,"

т.е. героя, вместо да изчака колите пред него една по една да заобиколят авариралия ТИР, решава да се направи на тарикат и да се шмугне докато те са забавили/спрели и чакат да се освободи насрещната лента от движение.

ДГД. [smilie23]

Дата:   19-10-12 20:13

До victory13

Каква полит линия човек аз не виждам в България за кой може да се гласува.

Алеко Константинов е описал политиката много добре.

Като дойдат избори и нормалния човек се пита кое е по малкото зло.

[smilie18]

В случая избързах с така формолираното заглавие и ще го променя.
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Авторът е затворил собствената си тема.