Автор: Todorov
Дата: 30-09-12 21:02
Да взема да се повторя: "Вярно е че Епъл се издъниха с картите. Аз съм им фен, но съм длъжен да го призная.Смятам, че Стив Джобс никога нямаше да допусне това приложение в този вид, но това ще е обица за мистър Кук. Още повече, Стив Джобс никога нямаше да пусне съобщение на сайта, а щеше да даде пресконференция. Ясно е, че Тим Кук просто не е на нивото на Стив Джобс. Дано това не изграе лоша шега на Епъл.
Но специално с картите Епъл можеха да направят като Гугъл - да пуснат бета версия и да я държат 1-2-3 години докато не я усъвършенстват. Тогава никой нямаше да им се сърди, всеки щеше да казва че е кофти, ама е бета. И все пак между едните карти и другите има доста разлики. Едните са растерни, а другите векторни, и когато Епъл си доразвият картите разликата ще е очевадна.
Никой обаче не казва нищо за процесора, двуядрен с производителноста на съществуващите четириядрени!. А за екрана. Майтапят се хората с размера му. Незнам си кой отбор щял да се вижда. А това, че Епъл правят поредното нововъведение като слагат сензорите в екрана, а не под него, вследствие на което екрана става по тънък, това никой не го коментира.
А, и още нещо, миналия ден маса народ се преби да ми доказва колко по-добри са Самсунг в таблетите от Епъл. Е за какво ги ползват тия таблети Самсунг бе джанъм, при условие, че 98% от интернет трафика за таблети минава през Ipad (справка в Zite, който го ползва)?"
|
|