Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11     всички  напред  последна
 емигрантите
Автор: bogdanov   
Дата:   01-07-12 21:38

Често ми се случва да попадам на сънародници от всички краища на света. Аз самият съм живял доста време извън България.. Животът отвъд ми се стори различен и привлекателен,пълен с вяра и надежда, докато не започна да ме гложди познатото на всички емигранти чувство. Прекрасно... на болка и сладост. Желанието да се върнеш, да видиш промяна. Желанието да се бориш и да дерзаеш в родината.Да поплачеш пред близките, да се посмееш истински... да потърсиш и намериш приятели...
Върнах се и бях щастлив. Земята миришеше на земя, морето на море и дъждът на дъжд. Човек пропуснал доста български години, лесно се познава.
За две години тук, пред очите ми, ни отнеха всички права. Аз се чувствам манипулиран, прекаран и дълбоко разочарован.
Пак ми се иска да емигрирам, май повече от всякога...
В нашата родина се гаврят с личността.Различията се търсят и намират в материята, а не в духовното. Стана модерно да си гей, непушач и вегетарианец. И днес ми се налага да консумирам свободните си задължения, вместо да живея свободата си. Искам да се махна! И вие искате знам го! И може би това е по-доброто решение, по-малкият риск... Другият е да гласуваме.Ама за кого?
Майната им!!!
Когато бях "българче"- обичах. Сега съм "българин" и МРАЗЯ(не по малко от вас)!
 Re: емигрантите
Автор: asahi   
Дата:   01-07-12 21:39

Това ти ли го написа?
Автор: Cristinel   
Дата:   01-07-12 21:41

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.
Автор: cameraman   
Дата:   01-07-12 21:41

И да не си го написал ти, важното е, че изпитваш чувство, сходно на моето... Успех...
Автор: GuitarString   
Дата:   01-07-12 21:42

Какво му е лошото да си гей, непушач или вегетарианец ^[smilie11]

Дата:   01-07-12 21:44

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.
Автор: cameraman   
Дата:   01-07-12 21:47

По времето на моята младост тези три неща+ въздържанието от алкохол бяха неестествени..., а в заведенията се целуваха разнополови, които пиеха и пушеха без да ги глобяват...

Публикацията е редактирана (01-07-12 21:54)
Дата:   01-07-12 21:50

asahi
cameraman
Това също е част от онова, което ме кара да си мисля, че много съм сбъркал, някъде-преди.Само тук виждам страх, съмнение и безнадежност...Бъдете здрави и по-решителни!
Дата:   01-07-12 21:52

целувайте се, пийте и пушете... това е наше право, наш избор.
Автор: TODD   
Дата:   01-07-12 21:53

За ко иде реч че не разбрах ????

[smilie5]

cameraman, защо мислиш, че има нещо лошо?

Дата:   01-07-12 21:54

TODD, наистина ли не разбра?
Дата:   01-07-12 21:55

Наистина не разбрах .

Оплакваш се от нещо ама от какво не е ясно ...

Автор: kaiser.soze   
Дата:   01-07-12 21:55

на мен ми стигнаха телешките пържоли за да се отвратя от този човек [smilie21]
Автор: saxon   
Дата:   01-07-12 21:56

Мен пък ме кефи забраната за пушенето, това е едно от нещата, които ми харесват. Чувствам се чудесно в България[beer]
Дата:   01-07-12 21:57

Дата:   01-07-12 21:58

Бограданов дошъл тука и глътнал глътка въздух, защото се пушело, геойовете ги ритали, а на вегетарианците се присмивали, пък на запад не било така.
Сега станало като на запад и Богданов иска да емигрира. Къде? Може би в Северна Корея, където се пуши и гей е мръсна дума?
Дата:   01-07-12 22:00

Примерно човек ако е чувствителна натура, хомосексуалист, пушач и месояден може да намери повече от един повод да му е кофти. Вероятно в чужбинско ще му е по-леко по някоя от точките. А може и да не му е по-леко.

Автор: marrio31   

ти си луд да се върнеш тук,ако си бил наредил живота си в някоя бяла държава...

В нашата родина се гаврят с личността. Стана модерно да си гей, непушач и вегетарианец.

Това ли ти е проблема, Богданов?

Не мен гейовете не ми пречат, вегетарианците още по-малко, а пушачите ми пречат.
Дата:   01-07-12 22:02

Кристинел, ти на Калфин ли си фен, та пускаш това?
Дата:   01-07-12 22:03

Абе след премиери като Виденов и Станишев нек'си не мога да ви се навия на приказките.
Дата:   01-07-12 22:04

Абе почнат ли да ти пречат управляващите .... значи си закъсал .

[cool]

първа  назад  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11     всички  напред  последна

Авторът е затворил собствената си тема.