Автор: analgina
Дата: 21-04-12 20:55
Търся помощ за един проблем. Имам си един стар CRT телевизор, към който съм закачил
1. Кабелна телевизия през приемник на скарт 1
2. Домашно кино на скарт 2
3. Компютър на чинч.
Преди ползвах Булсатком на скарт 1 и нямах никакви проблеми проблеми. Когато ми пускаха кабелната цъкна някаква искрица и техника измърмори нещо, че другата ми техника има проблем и да си го оправя, но го игнорирах, защото няколко години ми вървят закачени и няма проблем. Пуснаха кабела и всичко беше ОК за 3-4 месеца. До празниците. След като се върнах си включих всичко в контактите и на телевизора ново 20 - бучене и проблем в картината. Опитах всички комбинации. Трите поотделно няма проблеми. Компютър + домашно кино - ОК. Кабелна + компютър и Кабелна + домашно кино - проблем. Изводът за мен е, че проблемът е в кабелната. Чувал съм, че има някакви напрежения по кабелните, та да ми кажете дали може да е нещо такова как да го елиминирам.
PS: Преди време бях писал за проблем с ТХО на друг телевизор, който се появи, когато го пуснахме към тази кабелна но на аналогов сигнал, преди приемника. Може би просто му е дошло времето, но да го добавя към симптомите.
|
|