Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 ВМИ на Пещерско
Автор: gogo   
Дата:   24-12-11 13:52

Колко крив мозък трябва да имаш, за да изпраскаш такса за паркинг 10лв/час пред ВМИ Пловдив!

Ако не ме кефи - на 300м от болницата, в калта - място колкото ща!!! [smilie9]

На тия дрането им е малко!!! [smilie9]

Отговори на това съобщение
 Re: ВМИ на Пещерско
Автор: asahi   
Дата:   24-12-11 13:57

Не те ли навежда тази цена над мисълта, че е направенам за да не се паркира там? Т.нар. защитна цена. А и защо трябва точно отпред да паркираш? Не е ли по-евтино да ползваш градски транспорт или такси?

Майка ми е трудноподвижна. Като я карам на лекар спирам отпред, тя слиза, а аз паркирам там, където е законно и възможно. После обратно. Няма недоволни.

Автор: orlindraganov   
Дата:   24-12-11 13:57

Одра ли ги?

Автор: gogo   
Дата:   24-12-11 14:07

Аз съм недоволен! Ако трябва да мина 300м с дете на ръце в дъжд... Не плащам по една шапка пари всеки месец за здравни... за да ме шкартират от заведението... [smilie22]

Автор: НАСОО   
Дата:   24-12-11 14:29

пред болници и обществени сгради трябва да има безплатни паркинги, които след определено време престой стават платени[cool]

Автор: h_bio   
Дата:   24-12-11 14:36

На т.нар хирургии на пещерско не се ли паркира отзад (от север на сградата) и срещу 1лв. на час??

Автор: мара   
Дата:   24-12-11 15:27

абе, асахи, не ти ли минава понякога през ума, че хората не говорят пшо принцип, ами за конкретен случай?! оставял майка си и паркирал...а гого мое и е редно да метне детето на бордюра и да търси паркинг...?
хем те знам, че не си такъв, какъвто старателно се мъчиш да се изкараш с писанията си напоследък, хем даже и аз се дразня [smilie18]

Дата:   24-12-11 16:06

Преди месец паркирах там. Улицата беше някакъв Каравелов, ама Пенчо, Петко или Любен не помня. Вдясно на портала има един малък паркинг, който сигурно е служебен и вероятно на охраната им е писнало да разгонват разни нечетящи. Та затова ти казвам, че тази цена е защитна. Аз спрях пред него, попитах охраната и като получих информация продължих накъдето трябва. Има си нормални паркинги за пациенти, за спешни случаи и т.н. Когато съм карал спешен случай или трудноподвижен пациент съм спирал там, дето спират линейките, и никой копче не ми е казвал. Даже веднъж изкараха онази носилка с колелетата за раненото другарче. Няма частен случай "аз съм с детето и затова паркирам тук".

И хич не ми разправяйте, че някой не мисли или е за дране. Спираш, броиш до 10 и ако не се сетиш питаш някой друг защо е така. Като те видят с детето в дъжда ще ти кажат как да постъпиш и в никакъв случай няма да дадеш 10 лева.

Автор: мара   
Дата:   24-12-11 16:08

ех, ма начи - котка по гръб пада ли [smilie18]

Дата:   24-12-11 16:11

Ми пада, ама не всеки път и не всяка котка.

Автор: nsirakov   
Дата:   24-12-11 16:26

10 лева на час е малко... 20 трябва да е...

Автор: georgi969   
Дата:   24-12-11 17:04

Понякога си мисля, че името е хакнал профила на asahi.[smilie5]
[smilie5] [smilie5]

Дата:   24-12-11 21:23

Утре ще се обясняваме на трезво.

Автор: Diandimov   
Дата:   25-12-11 06:54

Глупости, всички болници, хотели, ресторанти и библиотеки имат абсолютно безплатен паркинг за пациенти/ клиенти.

Автор: Cristinel   
Дата:   25-12-11 07:02

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: burningice   
Дата:   25-12-11 08:26

Цената за час паркинг не трябва да е твърда, а да зависи от дължината на превозното средство, т.е. да варира напр.: 18-55лв, 50-250лв, 70-300лв... и т.н. ;)

Автор: nsirakov   
Дата:   25-12-11 09:19

ИМА безплатен паркинг там... но е на 50 метра от входа.... доста хора искат да спират ПРЕД входа, там има малък паркинг за 10тина коли за поддръжка и линейки.... има още 2 паркинга за служители и студенти... мисля във втория е и цената дето е споменава гого...

но има път който ти позволява да спреш ПРЕД вратата на спешното... на никой не му се налага да носи болните през сняг и виелици и прочие... спираш, слиза болния и минаваш с колата напред, защото след теб идват други...

Автор: jino   
Дата:   25-12-11 09:34

Автор: nsirakov
Дата: 25-12-11 09:19

аха нещо като макдрайв [smilie18] [smilie18]

Автор: jino   
Дата:   25-12-11 09:38

Всичко трябва да бъде направено така че да е удобно на хората!
Най нормалното нещо е в една болница да има безплатни топли паркинги с максимално лесна комуникация !!!

Да се налагат ограничения не е решение .

Автор: DidiAndreeva   
Дата:   25-12-11 09:43

А и ако нищо не е отбелязано както трябва... И реда го знаят само "вътрешните хора". Човека притеснен за детето просто е искал да паркира възможно най-близо, видял е паркинг и е тръгнал натам. Едва ли са му обяснили нормално за да се ядоса толкова, че и след няколко часа да иска да го сподели...

Дата:   25-12-11 14:37

Аз не съм вътрешен човек и също го знам. Спрях и попитах. Винаги има човек от охраната, който да те упъти.

Друго щях да ви разправям и оставих за днес.
Когато си с дете този факт не поражда нови права, а нови отговорности. Трябва да си по-разумен и премерен в действията си, да внимаваш и мислиш повече. Обществото ти отговаря със същото - отнася се по-отговорно с теб.
Когато си с болен човек, вкл. дете, трабва да си още по-отговорен и разсъдлив.

Агресията, формулирана в желанието за дране, в никакъв случай не помага и даже вреди. Ние не сме диви животни, които да оголват зъби и нокти за да защитават малките си. Можем да ги защитим с умерени и разумни действия, а и обществото ни подава ръка. Всеки нормален човек ще помогне на дете в беда или родител с дете в беда.

Автор: vladihg   
Дата:   25-12-11 19:14

Във ВМИ трябва да се ходи с пачка ако искаш внимание и нормално отношение (е има изключения за "наши" хора но те са малко) - това е всеизвестен факт на пловдивчани. Който не го знае обикновено изкарва роднините си оттам с краката напред...[smilie23]

Автор: klez   
Дата:   25-12-11 19:26

Абе идиотска работа си е там....
Имаш 30 минути безплатен паркинг... Да ама в спешното (което е най близо до паркинга) за 30 минути никъв шанс да ти обърнат внимание, нищо че е спешно.. умираш не умираш тва е положението.
Паркинга на 100метра от там е супер да.. безплатен е, на майка ми 2 поредни вечери и разбиваха колата там. Страхотен просто.

По господари на ефира го даваха тоя паркинг

Дата:   25-12-11 19:28

Друго си е да имаш персонален паркинг, ама трябва да си шеф на болницата.

Автор: kaiser.soze   
Дата:   25-12-11 22:09

лошо няма да е платен, но да е в порядъка на 1-1.50 на час, както е по целия свят.

цената от 10 лева на час е мутренска [smilie23]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.