Автор: Lalinda
Дата: 28-07-11 10:50
Темата кефи.
Предполагам, с известно възхищение, че КанониО прави разлика между печатни, правописни и граматически грешки.
Печатните не се дължат на незнание, а на невнимание.
Освен това, вероятно сте забелязали, че буквите е и и се намират на съседни бутони на клавиатурата.
Тъй като, поне аз, не препрочитам написаното от самата мен преди публикуване, разчитам най-вече на спелчека, вграден в браузера.
Ето, сега ми подчертава КанониО, спелчек и браузер, не че съм ги набрала грешно.
Иначе, поне за протокола, ежко често прави грешки, които не са печатни, но изказът му е толкова приятен, че сърце не ми дава да го поправям непрекъснато.
Впрочем, ежко остава един от малцината, чието мнение тук винаги е оригинално, в смисъл лично и проверено.
Учителката ни по математика се казваше Лалка, във Френската гимназия.
Държа да подчертая, че псевдонимът Лалинда не произхожда от Лалка, нито от лелка, а от, хайде, окситанското име на френско градче. Някъде из Световния океан има и остров с вулканичен произход със същото име, но означава Хубавата. На италиански означава Невинната. Все неща, които далеч надхвърлят просто дискусиите около правописните грешки...
Както и да е. КанониО вероятно произхожда от Канон. Само не разбрах защо нулата отзад е толкова голяма... Или е просто дупка, отвор, прозорец към света?
Иначе, Щуков, трябвало е да предложиш на бабата да й НАРИСУВАШ нещо. Вероятно не би отказала. После би могъл да пробуташ заедно с рисунката и правилното изписване.
|
|