Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Ние сме прост народ щото сме бедни или сме бедни щото сме прости.....
един вид битието ли определя съзнанието или съзнанието не го еве за битието.....
аз съм в почти отчаяние последно време колко дебелизъм и простотия има около мен....
да вземем всички да емигрираме и управниците да останат да си управляват себе си и манго джери.... или сме толкоз прости и завистливи че и в това не можем да се организираме....
Всъщност хората се раждат добри... кво става после го ева... такива сладки дечица на по 4-5 годинки сме били.....
нито сте бедни нито прости. само сте по-тарикати и гледате да не се минете.
освен това за 45 години комунистите ебаха майката на България и на няколко поколения българи. Мъчеха се да докажат, че битието определя съзнанието. В училищата създаваха морални и духовни инвалиди. Какво да чакаме от тези поколения? Докато не си отиде и последният роден преди 1980та оправия няма
gorbi: Е то на всичко по-свестно му бяха създадени условия да се почувства тук излишно и да се изнася нанякъде, малкото останали също са на път скоро да се изнесат, така че наистина скоро народът ще си заслужава управниците, и обратно.
grandpa: верно е тва... но сякаш взе по мъничко да ми минава... то и аз като кайзера не съм баш българин... ама все пак ми е мило всичко тука... насила ще ме накарат да си одя....
то разсписването няма общо, по скоро е като едно ново начало ... Лизавето... как ми е мъчно за тебе и за останалите пръснали се по света и у нас русчуклии... га ще пием бира да си изплачем болките.... ;))))))))