Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4  5     всички  напред  последна
 Знаете ли какво направих днес?
Автор: vga   
Дата:   23-06-11 01:49

Помните ли миналата седмица, когато ви разправях, че съм влюбен в едно момиче. Е, все още я намирам за много красива и интересна и все още тръпката ми е повече от жива. Вчера си говорихме и ми каза как не можела да дойде на Elevation феста в Разлог, защото нямала достатъчно пари и т.н. Писа ми как от малка е израстнала с Сайпърс Хил, има дискографията на Дълинкуинт Хебитс, търсила е билети на черно за Паров Стелар, с Джентълмен е ходила на училище и и е супер тъпо, че не може да отиде на феста. Честно казано, от години не възприемам парите като нещо жизнено важно, винаги съм изкарвал достатъчно, че да живея щастливо и в един момент, заради прекрасната ми нагласа към света намерих своя начин да тегля една майна на стойността на парите и да не им обръщам внимание. И реших да ѝ купя един билет. Прецених, че ще се зарадва, ще се усмихне, една нейна голяма мечта ще се сбъдне, на света ще се появи прекрасната ѝ усмивка и ще съм свършил едно добро дело. Чувствах го правилно. Разбира се нямаше как да ѝ кажа ето, заповядай един билет, защото щеше да се почувства задължена, а реално сме се виждали два пъти и затова малко послъгах, че съм го спечелил от игра-томбола и че няма на кой друг да го дам, а и много бих искал да е на концерта, защото е фен... Мисля си, че това са най-добре похарчените ми 100 лева в живота! През вечер ги давах в Дъблин за Гинес, та тук ли няма да зарадвам някого, па макар и да не знае, че е от мен. И се замислих... колко малко е нужно да си щастлив. Аз съм щастлив, че ще сложа усмивка на това красиво лице, тя е щастлива, че ще види любими групи и ще се забавлява, а защо хората са се отчуждили така? Защо сме като вълци единаци и всеки гледа да не се прецака. Ето, аз се прецаках, подарих на непознат човек билет за 100 лева! Трудно си свалям усмивката обаче! Все да съм прецакан! [smile] Просто за мен парите не измерват реалната стойност на нещата. Харесвам жеста си и съм горд със себе си! Утре сутрин заминавам и знам, че всичко добро се връща и ще ми се случи нещо магическо! Желая приятен уикенд и на вас! [smilie24] [smile] [smitten] [smitten] [smitten] [smitten] [smitten] [smitten] [smitten] [smitten] [smitten] [smitten]

Хайде да минеме на музикална вълна, тези, които са прочели дотук.

Ей това ми попадна пред погледа и ми се услади да го слушам!
 Re: Знаете ли какво направих днес?
Автор: mladenov   
Дата:   23-06-11 01:54

Джентълменска постъпка, стига да не очакваш нещо "по-така" за благодарност, защото можеш да останеш разочарован![smile] [beer]
Автор: algaivel   
Дата:   23-06-11 01:54

[cool] [cool] [cool] [smilie24] [smile] [smilie24] [smile] [smilie24]
Автор: bairi100   
Дата:   23-06-11 01:55

За сега тънко минаваш,лошо става като влезеш у кюпа,ъ наздраи[beer]
Автор: canonio   
Дата:   23-06-11 01:56

да ти се връща добрината[smilie5]

Иначе, лафът за твоя случай е "имал си бол пари, дал си"[smilie18] [smilie18]
Дата:   23-06-11 02:02

Нищо не очаквам, точно това ме прави щастлив! Просто си мисля, че хората трябва да са по-приятелски настроени един към друг, повече да се поддържат. Всички се впечатлихме от японците, а никой не прави нищо, за да се доближиме до тяхното ниво [smilie8] Просто ми харесва да има добрина, наглед дребни жестове... мисля, че така ще стане по-добър света! Макар да звучи малко наивно, нещата се променят от дреболии. Сигурен съм, че с постъпката ми тя ще е по-щастлива, както и аз. И толкова! [smile]

Пари бол нямам, не е там работата, и без пари се живее, когато си като мен, без семейство, без приятелка, с къща и храна [smilie8]
Автор: Diandimov   
Дата:   23-06-11 02:04

100 лева за фест в Разлог не е ли много?!

Билетите на AC/DC и на The Cure във Вегас почваха от $35, баси!
Автор: canonio   
Дата:   23-06-11 02:04

Така е друже, ама в случая целите ти не са безкористни, щото искаш да я плющиш[smilie18]
Дата:   23-06-11 02:08

Двудневен фест със страхотни групи и безброй маниаци... не знам дали са много 100 лева, но щом не съм се замислил дали си струва значи ме устройва! [smile]

Вярно е братле, че искам това момиче, но не е само до секса, мисля, че я и обичам. А това прави нещата далеч по-приятни и витае една такава магическа атмосфера... яко е! [smile] Бих го направил за всеки приятел, който е загазил с парите, не е само до чувствата. Живота е хубав, сериозно! Стига негативизъм! Усмихнете се и направете нещо, за да сте щастливи. Аз работя всеки ден по въпроса [smile] [smilie24] [smilie24]
Автор: Jim__Beam   
Дата:   23-06-11 02:11

.. Защо да си се прецакал .... [smilie8] [smilie8]

.. За това , че си направил нещо добро ли !??

.. За това , че един човек ще се почувства щастлив ли !??

.. Просто , прави добро при всяка първа възможност ..... и ще се чувстваш сам за себе си много по-добре !!

Автор: Diandimov   
Дата:   23-06-11 02:12

Добре си направил.

Дано се земете накрая!
Автор: Uve_Smotanson   
Дата:   23-06-11 02:15

Мен, черпя със стар евъргрийн на Леа Иванова [cool]
Леа Иванова - Шу - Шу
Автор: trippindaisy   
Дата:   23-06-11 02:17

[smilie24]
Автор: bairi100   
Дата:   23-06-11 02:17

Нема се плашиш,колело,раница,че не мое си ги позволи девойчето,въртене на педали 420км за 2 дена,без предварителна професионална подготовка.Какво ли не прави човек.Но вервай ми,колкото по-се узориш,по-ще ти е гот при третата,или петата,като пообръгнеш[smile] [beer] [smile] .Сега точно ми прави зъбите първата[smilie18] добрината остава[beer]
Дата:   23-06-11 02:36

Много ми се иска да си ходя по планините с нея и да си спортуваме и све. Ама по-кротко, искам да стане нещо хубаво, няма нужда от насилване на нещата [smile]

Jim, разбираш ме... [smile]
Автор: BlueHello   
Дата:   23-06-11 02:54

Баво, баво, начи има все още някакви човеци дето се кефят да кефят други човеци! [cool]

[beer] [beer] [beer]
Автор: karina222   
Дата:   23-06-11 03:16

vga, наистина страхотна постъпка! Хубаво е, че все още има хора, които искат да направят другите щастливи! И наистина, защо да си се прецакал? Това, че си направил едно момиче щастливо не е прецакване, това според мен може да се нарече благороден жест или нещо подобно, но не и прецакване.
Ясно е, че си го направил под влиянието на чувствата, които изпитваш към нея, но по-важното е, че си я зарадвал, че си я направил щастлива, осъществил си едно нейно желание, което тя не е имала възможност да си позволи. Както се казва.... лъжата ти е благородна. [smile]
Още веднъж, евала за тази постъпка! Хората трябва да си взимат пример от такива неща, а не да бъдат егоисти. Лошото е, че все по-рядко и по-рядко се намират такива хора с такива разсъждения като твоите. Не всеки би дал 100 лв. за билет за концерт, който е за момиче, което е почти непознато за въпросния "дарител".
БРАВО! [smilie3]
Автор: Kaloyan_Radomirov   
Дата:   23-06-11 03:52

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.
Автор: tnt   
Дата:   23-06-11 07:09

[smile]
Автор: nsirakov   
Дата:   23-06-11 07:11

VGA - връщаш ми вярата в добрите хора брато!

поклон
Дата:   23-06-11 07:19

Стига де! толкова ли няма подобни хора около вас?

VGA, не омаловажавам постъпката ти в никакъв случай. Просто тъжното е, че такава постъпка е новина.

сега се сещам, че и аз подарих един билет за рожден ден за Елевейшъна. Нямам търпение да видя светналите очи на рожденика, много любим мой човек, приятел. И изобщо не е за пари, а да подариш нещо, което ще направи кеф [smilie5]
Автор: danvan16   
Дата:   23-06-11 08:13

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.
Автор: cameraman   
Дата:   23-06-11 08:15

Тънко излиза да плющиш само за стотачка.... Това спада към така наречените "планови инвестиции".. И на двама ви е ясно за какво иде реч.... От друга страна женската психика не изключва, ако тя не те харесва изобщо, пак да те усуче и поизцеди.... За да си поиграе на котка и мишка.... да задоволи егото си...
В тези инвестиции няма момент на изненада и героите имат ясен сценарий.... Дано да не съм прав, но тая убавица ще ти стопи лагерите... Иначе хилядолетията курвенски опит ще отидат по дяволите... Единствен съюзник в случая може да ти бъде алкохола и да му "отпуснете края".[thankyou]
Дата:   23-06-11 08:21

аре бе! хахахахахах! Само плющене и цици са ви на клавиатурата [smilie23]
Автор: mildol   
Дата:   23-06-11 08:26

Можете да помогнете на още един млад човек [cool]

първа  назад  1  2  3  4  5     всички  напред  последна

Тази тема е затворена