Автор: vga
Дата: 23-06-11 01:49
Помните ли миналата седмица, когато ви разправях, че съм влюбен в едно момиче. Е, все още я намирам за много красива и интересна и все още тръпката ми е повече от жива. Вчера си говорихме и ми каза как не можела да дойде на Elevation феста в Разлог, защото нямала достатъчно пари и т.н. Писа ми как от малка е израстнала с Сайпърс Хил, има дискографията на Дълинкуинт Хебитс, търсила е билети на черно за Паров Стелар, с Джентълмен е ходила на училище и и е супер тъпо, че не може да отиде на феста. Честно казано, от години не възприемам парите като нещо жизнено важно, винаги съм изкарвал достатъчно, че да живея щастливо и в един момент, заради прекрасната ми нагласа към света намерих своя начин да тегля една майна на стойността на парите и да не им обръщам внимание. И реших да ѝ купя един билет. Прецених, че ще се зарадва, ще се усмихне, една нейна голяма мечта ще се сбъдне, на света ще се появи прекрасната ѝ усмивка и ще съм свършил едно добро дело. Чувствах го правилно. Разбира се нямаше как да ѝ кажа ето, заповядай един билет, защото щеше да се почувства задължена, а реално сме се виждали два пъти и затова малко послъгах, че съм го спечелил от игра-томбола и че няма на кой друг да го дам, а и много бих искал да е на концерта, защото е фен... Мисля си, че това са най-добре похарчените ми 100 лева в живота! През вечер ги давах в Дъблин за Гинес, та тук ли няма да зарадвам някого, па макар и да не знае, че е от мен. И се замислих... колко малко е нужно да си щастлив. Аз съм щастлив, че ще сложа усмивка на това красиво лице, тя е щастлива, че ще види любими групи и ще се забавлява, а защо хората са се отчуждили така? Защо сме като вълци единаци и всеки гледа да не се прецака. Ето, аз се прецаках, подарих на непознат човек билет за 100 лева! Трудно си свалям усмивката обаче! Все да съм прецакан! Просто за мен парите не измерват реалната стойност на нещата. Харесвам жеста си и съм горд със себе си! Утре сутрин заминавам и знам, че всичко добро се връща и ще ми се случи нещо магическо! Желая приятен уикенд и на вас!
Хайде да минеме на музикална вълна, тези, които са прочели дотук.
Ей това ми попадна пред погледа и ми се услади да го слушам!
|
|