Автор: bobyperu
Дата: 11-05-11 09:10
Нисан Кашкай е адски добро предложение, ако го гледаме цена/качество, както впрочем са нисаните по принцип. За 2wd нямам впечатления, но като здравина, технология и имидж със сигурност е по добро от шкодата. Не знам къде се правят, в Испания или Англия? Ако е английски, е почти като японската сглобка, правят ги от 1992 там.
При шкодите нещата малко са на късмет, ако уцелиш читав мотор и добра сглобка можеш да спечелиш много. Имам само косвени наблюдения.
Естествено Форестъра като замисъл и изпълнение е доста повече и от двете, а лично за мен (фен съм на нисан от години) - взети заедно. Ако има висока кола, която да е устойчива на скорости 150-180 това е той. Здраво окачване и много прилично возене. Супер здрав, предлага специфичния имидж на т.нар. нишови производители. Проходимостта му оставям без коментар за да няма спорове. Боксера има страшен звук, но при скорости над 130 е по-шумен в купето от нисана. Някой спомена, че е разхода му е приличен. Да, ако е дизел, но тогава излиза доста напред в цената и спрямо кашкая. Ако е бензин ето формулата: шкода 1.9 sdi/tdi - 7 градско + кашкай 2.0 dci - 8 градско = 15 литра, което е разхода на бензинов форестър 2.0 при малко по-закачливо каране.
Като интериор и трите не са цвете.
|
|