Автор: Lalinda
Дата: 28-04-11 11:02
Е, да не ви напомням сега, че всеки, който ползва мобилен телефон, САМ СИ Е СЛОЖИЛ ЧИПА.
Аз лично, с удоволствие се съгласявам да ми записват всички разговори.
Не виждам разликата и не съм чак толкова честолюбива да се хваля по форумите на кого, примерно, съм го начукала, пък и без това не си седя у дома и не ми звънят или поне не ме намират...
По въпроса за чиповете на домашните любимци, бих могла да кажа, че системата за "откриването" им при загубване не действа на разстояние повече от няколко метра... В чипа няма излъчвател. Ако имате якета и грейки с RECCO в тях, за да ви откриват, попаднете ли в лавина, същото е.
Мой познат неотдавна изгуби котката си, която е с чип, след смяна на местожителството си от една в друга страна... В чипа на котката е отразен само стария му адрес, но каза, че го е сменил онлайн и обявил котката за издирване... За съжаление, животинчето в новата среда вероятно се ориентира трудно... Да се надяваме да се намери.
Тъй че, не разчитайте много на тия чипове. Просто, ако някой го намери, най-много да го занесе на място, където могат да разчетат чипа, само че в София, например, не във всяка община дори регистрират чипове...
Като събирам боклуци из зелените площи, научавам какво ли не...
ЩАЗИ рухнала, казват, понеже не знаели какво да правят с информацията, която натрупали.
|
|