Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15     всички  напред  последна
 Къде е Миролюбка бенатова и другите подобни плазмодии?
Автор: nsirakov   
Дата:   23-02-11 18:34

Медиите
Ореваха медийното пространство за докторите... настроиха пациенти и общественост срещу нас... ама кога трябва, плазмодийте ( начело с Миролюбката) хич ги няма...

Вчера, в детската клиника на УМБАЛ "Св. Георги" е починало дете, вероятно от ендотоксичен шок, доведено в болницата от родителите си в полумъртво състояние. След установяване на смъртта му родителите и близките са изпочупили стъклата, апаратурата и са малтретирали дежурния лекар в детското интензивно отделение. Нали всички разбирате, че един бит доктор не може да има никакво човешко и професионално самочувствие и сигурно проклина деня, в който е решил да се занимава с медицина.

замислете се какви сте вие преди да хвърляте камъни в чуждата градина

до днес смятах да оставам в българия.... от днес проучвам възможностите за чужбина... детето ми НЯМА да живее в българия...

естествено плазмодиите от журналистическото блато сметнаха случката за маловажна...

колко жалко
[smilie23]
 Re: Къде е Миролюбка бенатова и другите плазмодий?
Автор: matataupa   
Дата:   23-02-11 18:36

никак не съм изненадан[smilie7]
 Re: Къде е Миролюбка бенатова и другите подобни плазмодии?
Автор: Amigo   
Дата:   23-02-11 18:39

ми то това не е единствен случай [cool]

тук например [smilie8]

а нападателите цигани ли са или това не е уточнено [cool] това стана мръсна и неудобна дума вече [cool]
Автор: vizov   
Дата:   23-02-11 18:45

Миролюбка мрънка някъде.

А иначе нямам никак високо мнение и за вас, лекарите, но тази случка си е чист вандализъм и следва да се понесе отговорност за това.
Автор: belia   
Дата:   23-02-11 18:45

естествено, че журналята са виновни, кой друг. и за всяка лична драма, наднормено тегло и професионален неуспех- също!
да ги пребием с камъни и да си внесем други[smilie19]

Автор: ejko   
Дата:   23-02-11 18:46

nsirakov, емигрантският блясък отдавна свети в очите ти...
Дата:   23-02-11 18:47

Цъ, журналята независимо дали са вносни или наши пак за нищо не стават. Естествено, има редки изключения, но твърде редки.
Дата:   23-02-11 18:48

не са цигани...

изпочупена е апаратура за хиляди лева - лекарят отнесъл шамарите едвам се е сдържал да не отвърне - ама това на Миролюбка не се е понравило - отказала е да отрази събитието макар специално да са подали сигнал към нея...

плазмодий....
Автор: Amigo   
Дата:   23-02-11 18:50

значи не държава, а джунгла [cool] [smilie23]
Дата:   23-02-11 18:52

набит доктор... много важно...

това е за съжаление мисленето на обществото ни...

срамота...
Автор: Uve_Smotanson   
Дата:   23-02-11 18:54

На БТВ новините винаги са ми били пародийни, като много лош телевизионен театър. Толкова тъпотии и пози на едно място рядко друга медиа е успявала да събере.

Колкото до случката - няма как да няма емоции.

ejko

20 години преход много хора ще накарат да преосмислят, любимото ми "кво праим" всъщност. Нормално е, защото нямаме по два живота, а Българският Експеримент писва в един момент.
Дата:   23-02-11 18:55

Днес в сутрешния блок на бТв Пламен Константинов каза, че журналистите на стават за нищо. Оная ми ти коза, дето води като се възмути, като ревна (сдържано де). Човека каза още, че "журналист" скоро ще стане мръсна дума като "политик". Според мене говореше в бъдеще време за да не се обиди допълнително оная коза.

Ред. правописна грешка [smilie5]

Публикацията е редактирана (23-02-11 18:56)
Автор: promis   
Дата:   23-02-11 18:58

За съжаление липсата на професионализъм в съвременната ни журналистика е много по-голяма, отколкото ми се иска. Но за щастие тяхните грешки не водят до фатални последици.
Дата:   23-02-11 19:00

Не водят до фатални последици колко да не водят до фатални последици. Това, че не е станало като в Египет или не е паднала атомна бомба не значи, че не причиняват доста беди.
Автор: netLady   
Дата:   23-02-11 19:00

Aми за докторите си формирам мнението на базата на личен опит и на тоя на близките ми. Не е нито Миролюба Бенатова или кой да е друг от журналята фактор.
Хората са изкрейзили от мъка. Естествено и мъката се проявява според възпитанието, с което изобщо не оправдавам вандалщината.

Замислих се къде е била управата на болницата? Вероятно икономисва от заплатите за охрана.

Публикацията е редактирана (23-02-11 19:13)
Автор: ejko   
Дата:   23-02-11 19:01

Uve_Smotanson, много ясно..., аз го казвам на нсираков не като обвинение, а напротив
Автор: lomidol   
Дата:   23-02-11 19:02

nsirakov то не си само ти.
Аз отдавна стягам куфарите и си подготвям нещата.
Това трябваше да го направя преди десетина години,ма се се надявах да се пооправят нещата.

Публикацията е редактирана (23-02-11 19:02)
Дата:   23-02-11 19:02

Лейди, в случая става въпрос за тенденциозно отразяване само на част от новините, които са изгодни в даден момент.

В случая чудесно разбирам защо Бенатова не иска да отразява този случай. Все пак се занимава с Либийските въпроси в момента.
Автор: danvan16   
Дата:   23-02-11 19:03

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.
Дата:   23-02-11 19:04

netLady написа:

> Хората са изкрейзили от мъка. Естествено и мъката се проявява
> според възпитанието, с което изобщо не оправдавам вандалщината.
>
> Замислих се къде е била управата на болницата? Вероятно
> икономисва от заплатите за охрана.

ми в болница от ранга на нашата умират БЕЗ ДА ИМАМЕ ВИНА ЗА ТОВА всеки ден по някокло човека... ако сметнеш че е нормално в мъката си да пребиеш лекарят... ела да те наема за боксова круша....
Автор: promis   
Дата:   23-02-11 19:04

Визов, до какви фатални последици може да доведе една журналистическа грешка? А до какви последици може да доведе една лекарска грешка?
Автор: Gruyu   
Дата:   23-02-11 19:06

родителите са решили да се направят на ударени в този критичен момент - колкото и цинично да звучи... за спешни случаи тръгваш с пачките напред и само питаш на кого колко да дадеш
Автор: 1vo   
Дата:   23-02-11 19:06

Може и да си е заслужил пердаха доктора ? [smilie5]
Дата:   23-02-11 19:07

Една лекарска грешка може да доведе до смъртта на един човек. Една журналистическа грешка може да доведе до смъртта на хиляди и съсипването на цяла една държава. Ако си вършеха работата както е редно доста неща щяха да са различни.
Дата:   23-02-11 19:07

някой махна мнението на грую.... браво за което

Публикацията е редактирана (23-02-11 19:08)
 първа  назад  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15     всички  напред  последна

Тази тема е затворена