Автор: niavaah
Дата: 18-02-11 20:13
Здравейте уважаеми ФОРУМЦИ.
Казвам се Станка Колева, на 28 години съм от гр. Бургас.
Фотограф. Научила съм всичко от Г-н Борислав Пенков - човекът, когото УСРАХТЕ с лека ръка заради някакви си 150 лева.
Нямам думи да изкажа погнусата си от този форум ОТНОВО, и преди се е slucvало да се усирате по подобен начин - МНОГО СМЕ - СИЛНИ СМЕ - дай да тъпчем. Това е слабост, господа...нищо повече.
Още нещо: АЗ когато си купя техника, мога да я продам и за 1 000 000 лева, ясно ли е?
Друго : АЗ не съм оревала холандския форум, затова, че един господин ми каза: А, моля ви се... повредила се е снимката по пътя, искам ново копие.. и при това второ копие, господинът не ми връща първото - а знаете ли какво? Дори ги разпродава на по-висока цена .
Знаете ли какво? Той това копие ако иска може да го запали, да си избърше задника с него, или да го продаде на английската кралица за маса пари - това НЕ ме касае оттук нататък. Аз съм си сложила цена - продавам - взимам парите и не ме интересува той какво прави оттам нататък!!!
Много съм разочарована...като глутница озверели вълци за 150 лева. Срамота...
Още нещо - нито ще чета озверелите ви отговори тук в тази тема, нито пък ме интересува дали темата ще изчезне за една минута.
Също така, защо аз трябва да повярвам на продавача, че камерата е била в час?
Аз купих мамия наскоро за 200 EUR, и доплатих още 200 EUR за нов обектив и за ремонт, защото разбирате ли, купувача беше написал, че камерата не е нова - е това морално отношение ли е?
|
|