Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4  5  6     всички  напред  последна
 През Декември 2010 г. най-новата МЛМ компания NWA стартира и в България
Автор: ivelinr   
Дата:   05-11-10 14:15

[smile]
 Re: През Декември 2010 г. най-новата МЛМ компания NWA стартира и в България
Дата:   05-11-10 14:16

NWA (Network World Alliance) стартира през Май 2010 година и вече е активна в тези страни - Германия, Австрия, Швейцария, Холандия, Франция, Холандия, Белгия, Дания, Люксембург, Норвегия, Унгария, Полша, Гърция, Сърбия, Словакия, Канада. През Декември 2010 г. компанията започва своята дейност официално и в България.
До края на 2010г. и през 2011 г. компанията ще отвори врати и в още 26 страни - Русия, Украйна, Литва, Естония, Латвия, Италия, Сингапур, Индонезия, Кипър, Финландия, България, Швеция, Израел, Албания, Филипините, Виетнам, Португалия, Испания, САЩ, Австралия, Чешката република, Мексико, Япония, Тайланд, Тайван, Малайзия.

NWA е най-новата МЛМ възможност за правене на бизнес и e страхотно съчетание на най-доброто от мрежовия и корпоративния бизнес и безпределните възможности на Интернет. Създателят ѝ Хелмут Спикър (който е и основоположник и на компанията LR Health and Beauty Systems) си поставя за цел да интегрира в системата на мрежовия бизнес последните постижения на технологиите и да даде още по-големи възможности на хората да развиват своя дистрибуторска мрежа и бизнес, да печелят и да реализират мечтите си.

NWA се състои от 12 компании, всяка от които е специализирана в различен бранш и на практика NWA може да бъде оприличен на виртуален МОЛ, който работи 24 часа, от всяка точка на света, онлайн. Имате възможност да си направите регистрация, благодарение на което получавате достъп до продуктите на всички 12 компании и можете да пазарувате за себе си или за Ваши клиенти, когато пожелаете, без да има изискване за сумата, която ще похарчите. Този уникален модел води до по-голяма синергия в компанията. Освен да бъдете потребител NWA Ви дава възможност да постигнете финансова независимост. Маркетинговата концепция на компанията NWA се базира на модела на мрежовия маркетинг, но с доста допълнения и подобрения в унисон с динамичната среда, в която живеем. Основният принцип е създаване на система, която поощрява хората да придвижват стоката директно от производителя към потребителя. NWA ще присъства в 40 държави, на 4 континента и на всеки сътрудник се дава възможност да изгражда своята мрежа без ограничения.

Лично аз се занимавам от известно време с LR Health and Beauty Systems и изкарвам не лоши пари. Предимствата на новата компания обаче са много и е очевидно, че има всички шансове за огромен успех. Самия факт, че 90% от всички сътрудници в LR се регистрират в NWA говори достатъчно. Тук може да получите повече информация. Ако имате нужда от допълнително съдействие може да се свържете с мен на контактите в сайта.
Успех [smile]

Публикацията е редактирана (05-11-10 14:16)
Автор: Dani_Koev_BG   
Дата:   05-11-10 14:18

2. Споделете на Вашите приятели и познати за този сайт, за да се регистрират тук, посочвайки Вашето име при регистрация, ще получавате бонуси според маркетинговия план.
Дата:   05-11-10 14:29

След като Вие вече сте регистрирани, ще имате възможност да изграждате вашата структура. За целта хората, които желаете да включите в нея трябва да попълнят Вашето име в полето Кой Ви запозна с NWA?: в регистрационната форма.
Автор: veselinhristov   
Дата:   05-11-10 14:41

поредната пирамида
Автор: exo99   
Дата:   05-11-10 14:49

Поредните ментърджии!

Не е лошо админите да изтрият тази откровено комерсиална обява.[smilie23]
Автор: Todd   
Дата:   05-11-10 15:01

През Декември 2010 г. най-новата МЛМ компания NWA стартира и в България

Голям https://photo-forum.net/joro/emoticons/luk.gif .... чесън !!!

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: Will   
Дата:   05-11-10 15:06

big multi level leek! [smile]

https://photo-forum.net/static/forum/2010-11/igqa9154.JPG
http://suttons.hostserver1.co.uk/im/pd/VELEE22369_3.jpg

Публикацията е редактирана (05-11-10 15:07)
Автор: nomadsl   
Дата:   05-11-10 15:23

Поредната въдица в гьола за шарани.

А стартовият текст е толкова демагогски и пълен или с недоказани или с взаимно изключващи се твърдения. Не ми се анализира в момента.

Автор: ogimag   
Дата:   05-11-10 15:54

Не, че знам какво е МЛМ компания де. [smilie10]
Автор: navy   
Дата:   05-11-10 16:04

МУЛТИЛЕВЪЛ МАРКЕТИНГ...

Или... Голямата Вързалка [smilie5]

Това е нещото, което ще накара приятелите ти и роднините да те намразят и да те гледат накриво!

Това е нещото, което узглежда супер свежо и доходоносно ЕЙ ТАКА В СВОБОДНОТО ВИ ВРЕМЕ, но Ви обсебва изцяло и не си доспивате, а гласът Ви преграква и си докарвате мигрена...

Това е толкова наивно и за баламурници, които се събират редовно в конферентни зали, пускат си музика, ръкопляскат си, радват си се, гледат снимки на мерцедеси и яхти и се дрогират с емоции... след това прибирайки се надвечер студения вятър все още не може да охлади страстите... безумни...

От това печелят малко хора, определени хора, които са нахални, безкрупулни, имат прекалено нисък праг на съвестта си и винаги успяват да надушат този тип бизнес и да 'зарибят' наивниците около себе си...

От всички МЛМ-та, които познавам, а аз им знам зъбките без да съм се парил... правя ЕВАЛА на най-големия... клуб "Спейс"... ако някой знае за какво иде реч [smilie5]
Автор: dePhil   
Дата:   05-11-10 16:20

ivelinr & NWA (Network World Alliance) [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23]
Автор: colorit   
Дата:   05-11-10 16:33

"Основният принцип е създаване на система, която поощрява хората да придвижват стоката директно от производителя към потребителя."

Да бе - директно, ама през 20-е левъла на компанията
Дата:   05-11-10 16:35

Най ми става смешно като чуя колко например ЛР спестявала и ти давала на ТЕБ по този метод на директен маркетинг [smilie18]
Спестявала от реклами, от магазини, от складове, от надценки на търговци на едро, от надценки на турговци на дребно... хе хе хеее... И ВСИЧКО ТОВА ИДВАЛО при нас [smilie18]

Аз паса трева, а?
Автор: Todd   
Дата:   05-11-10 16:40

Яснооо.... далавера с баламурници !!!

Ашколсун на тез хора !!![smilie24]

Ама и баламурници бол !!!

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   05-11-10 16:47

Много са Тод-ееее.. МНОГО!
А Варна е града на ПИРАМИДИТЕ...
Известна със своите фараони и фараонки...
Всички тези системи от тук са тръгвали. Още от онази игра с плик и 5 лева вътре и адреси на хора по системата, ако някой си спомня за какво иде реч. От тук тръгна...
И най-голямата фараонка... Красимира Данаилова беше от тук, бачках за нея... вкараха я в затвора горката [smilie7]
Най-големия и тарикатски МЛМ бизнес в който НЯМА ПРОДУКТ - а в прав ти казват - ИМАШ ПРОДУКТ - ИМА ПРОБЛЕМ - НЯМА ПРОДУКТ - НЯМА ПРОБЛЕМ... ха ха ха
И какво направиха - МАХНАХА ПРОДУКТА ХА ХА ХА
И говореха на хората в прав текст - дайте да гради пирамидата само с пари ХА АХ ХА
Без прахосмукачки, козметики и тенджери... без тежки куфари И ЛЪЖИ!
Просто в прав текст - вадиш 1500 долара и ако си пич - ги слагаш на масата, половината за нас, другото за веригата аха ха ха ха...
Познавам се с основателя в БГ, който пое бизнеса от руснаците, Недко ха ха ха... много пари направи човека, обаче трябва да си ръб!
По голям ръб от мен! По да не ти пука и да лъжеш хората в очите и сам да си вярваш!
Този бизнес не е за хора с чиста съвест и спокоен сън... ха ха ха
И гъркинята, която вкара ЛР в България познавам... и първата в ПИРАМИДАТА на ЛР я познавам... все хора с нюх за този бизнес [smilie18] [smilie18] [smilie18]
Аз ли... ами аз си вадя парите с бачкане, не се вписвам в МЛМ, но... знам за ко иде реч [smilie5]
Автор: colorit   
Дата:   05-11-10 17:02

Както казва един приятел, докато има телета ще има и касапи.
Дата:   05-11-10 17:13

И друг лаф има. "Овцата се стриже много пъти, но се коли само веднъж".

[smilie19]
Дата:   05-11-10 17:19

Правилата са ясни и никой не кара на сила хората да се включват. Важното е, който има интерес към подобни занимания, да получи информация възможно най-рано при стартирането на компанията.
На тези,които не могат да направят разлика между измамните финансови пирамиди и МЛМ не мисля, че има смисъл да отговарям. Има достатъчно информация по въпроса, нека прочетат и да се образоват.
Познавам доста хора, които изкарват хиляди всеки месец от LR и сега им е много смешно като разказват какви неща са им чували ушите против този бизнес. Всички те вече са регистрирани в NWA...
Дата:   05-11-10 17:21

Не може да се отрече, че някои от тези МЛМ компании имат добри продукти... верно, скъпи, но когато в даден момент имаш пари, даваш ги... къде ли не си ги давал и за какви ли не глупости...
Та в този ред на мисли... цептер имат някои неща, които ме кефят и съм си купил.
От ЛР ползвам някои пасти за зъби, страхотни са... иначе козметиката е... блах, както всяка друга. Бъкана с парабени и нефтени продукти...
Няма безопасна козметика [smilie18]
Дебна за някой рейнбоу да ми изпадне на хубава цена... ама пусто в БГ няма читави [smilie5]
Иначе да им играя на свирката, да събирам групички и да им ораторствам за светло бъдеше и финансова независимост... буахахаха, това, дето навсякъде го използват - ФИНАНСОВА НЕЗАВИСИМОСТ е пълен ташак! Няма такова нещо... дори напротив... ставаш роб на десетки уговорки и срещи и условности, че накрая може и да луднеш. Съдя по няколко мои приятелки, които се 'точеха' за мерцедес... е, все още го гледат 'отвън' [smilie5]

Като имам повечко свободно време се 'намърдвам' в някой техен семинар за да се похихилкам отзад, голям съм гадняр [smilie7]

П.П.
Парфюма Шумахер на ЛР е страхотен, но далеч не е толкова траен, колкото се опитват да го изкарат [smilie5]
Автор: Dani_Koev_BG   
Дата:   05-11-10 17:27

Тъй, тъй! Тъй и думах бульо Цонке.
Дата:   05-11-10 17:31

Че МЛМ си е пирамида... пирамида си е...
Че има измами... няма, но неграмотността на хората, които я движат неволно лъже хората.
Това са фактите [smilie7]
Дата:   05-11-10 17:53

navy, радвам се че признаваш за качеството на продуктите и че това не е измама, а реален бизнес. Доказателство за това са клиентите, които се връщат доволни и си купуват отново.
Зная, че има екипи, които правят безумни презентации и семинари, наподобяващи секта. Така те отблъскват много хора от иначе приятното начинание да градиш нещо, което после дълго време ти носи пасивни доходи. Аз за радост съм в екип, който само информира и се отнася съвсем приятелски към всички. Никога не са събирани някакви такси за обучение и т.н.
Дата:   05-11-10 18:05

Важното е, който има интерес към подобни занимания, да получи информация възможно най-рано при стартирането на компанията. [smilie5]
Дата:   05-11-10 18:16

И това не е гаранция...
До 5-6 месеца от стартирането тези, които имат успех в този род бизнеси правят добри пари.. добри-добри... стига се до 2-3к на месец.
Така с усилена работа и доста агитиране на структурата под себе си може да задържиш дохода година, година и малко... после следва сериозен спад [smilie7]

Повечето структури изискват да извършваш покупки на определена стойност, за да може да ти бъдат изплащани средствата.

Също трябва да се знае, че тези суми, които цитирах се вземат максимум от 5% от цялата структура.
Доходите, които вземат останалите са геометрично намаляващи в зависимост къде в структурата се намират, при условие, че всички работят еднакво качетвено.

Всичко е математика... не може всички да печелят. Тези пари трябва да дойдат от някъде... [smilie3]
 първа  назад  1  2  3  4  5  6     всички  напред  последна

Тази тема е затворена